Libnet.ro
UNICEF

08:30

PNL continua atacul la Procurorul General: CSM sa cerceteze pe preaplecatul Nitu si oamenii acestuia. Faceti curatenie in propria casa!

Hotnews Hotnews,
 PNL continua atacul la Procurorul General: CSM sa cerceteze pe preaplecatul Nitu si oamenii acestuia. Faceti curatenie in propria casa!

Deputatul PNL Radu Zlati solicita Consiliului Superor al Magistraturii sa verifice decizia luata de cei doi procurori de la Parchetul General care au decis sa nu inceapa urmarirea penala a lui Victor Ponta pentru neroganizarea alegerilor partiale in judetul Cluj, in urma plangerii depuse liberali. Zlati il acuza pe procurorul general, Tiberiu Nitu, ca are o relatie tip protector si protejat cu premierul si cere CSM sa faca, daca este nevoie, curatenie in propria casa. continuă pe Hotnews

PNL, atac la procurorul general: Procurorii lui Ponta actioneaza impotriva legii. Tiberiu Nitu, demisia!

Liberalul Mihai Seplecan, presedintele Consiliuilui Judetean Cluj, ii acuza pe procurorii de la Parchetul General ca sunt inregimentati politic, afirmand ca au comis un abuz atunci cand au decis sa nu inceapa urmarirea penala a premierului Victor Ponta in urma plangerii PNL Cluj pentru neorganizarea alegerilor partiale. Seplecan ii cere demisia procurorului general, TIberiu Nitu.

PNL ataca fara ezitari independenta justitiei! Procurorul General al Romaniei, sub tirul liberalilor

Liberalul Mihai Seplecan, presedintele Consiliului Judetean Cluj, a lansat marti un atac extrem de dur la adresa justitiei. Am asteptat in van reactii din zona liberala care sa condamne acest mesaj extrem de daunator pentru Romania - dar liderii PNLnu au de gand sa se delimiteze de acuzatiile aduseProcurorului General al Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )