Libnet.ro
UNICEF

07:30

PNL ar fi decis excluderea din partid a senatorului Sorin Rosca Stanescu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PNL ar fi decis excluderea din partid a senatorului Sorin Rosca Stanescu

Conducerea PNL ar fi decis, in sedinta BPN, excluderea din partid a senatorului Sorin Rosca Stanescu, potrivit unor surse din PNL, citate de Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

Liberalii discuta astazi excluderea din partid a senatorului Sorin Rosca Stanescu

Biroul Politic al PNL va lua astazi in discutie excluderea din partid a senatorului de Dambovita Sorin Rosca Stanescu. Cererea a fost facuta chiar de liderul formatiunii, Crin Antonescu. Decizia vine dupa ce senatorul l-a acuzat pe Traian Basescu de spalare de bani, in baza unor documente care au fost declarate false. Sorin Rosca Stanescu a reusit sa fie o sursa de scandal pentru liberali.

Crin Antonescu: Voi propune luni, la sedinta conducerii PNL, excluderea lui Sorin Rosca Stanescu din partid

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat, sambata, ca sedinta Biroului Politic National al partidului a fost convocata pentru luni, cand va propune excluderea senatorului Sorin Rosca Stanescu din PNL. Antonescu a precizat ca la sedinta de luni a BPN senatorul Sorin Rosca Stanescu va avea dreptul sa-si spuna punctul de vedere. Daca nu se intampla ca, sa zicem, Parchetul sau Oficiul pentru Spalarea Banilor sa revina asupra anuntului pe care l-au facut si sa spuna am gresit, nu ne-am uitat bine, documentele sunt autentice, daca nu se intampla asta, propunerea mea de excludere - n. red. ) ramane cea pe care v-am spus-o, a afirmat presedintele PNL.

Antonescu a DECIS: Luni voi propune EXCLUDEREA lui Sorin Rosca Stanescu din PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, ca a fost convocata sedinta Biroului Politic National al partidului pentru luni, cand va propune excluderea senatorului Sorin Rosca Stanescu din.

Conducerea PNL a recomandat excluderea lui Sorin Rosca Stanescu din partid: Este o infrangere a mea faptul ca nu se confirma autenticitatea acestor documente

Conducerea Partidului National Liberal a votat luni pentru excluderea senatorului Sorin Rosca Stanescu din partid. Votul a fost secret, 47 liberali au votat pentru excludere si doar cinci impotriva excluderii. Decizia de luni a Biroului Politic National va fi supusa si aprobarii Delegatiei Permanente a PNL.

VIDEO Conducerea PNL a recomandat excluderea lui Sorin Rosca Stanescu din partid: Este o infrangere a mea faptul ca nu se confirma autenticitatea acestor documente

Conducerea Partidului National Liberal a votat luni pentru excluderea senatorului Sorin Rosca Stanescu din partid. Votul a fost secret, 47 liberali au votat pentru excludere si doar cinci impotriva excluderii. Decizia de luni a Biroului Politic National va fi supusa si aprobarii Delegatiei Permanente a PNL.

UPDATE Sorin Rosca-Stanescu a fost exclus din PNL. Antonescu: Ma gandesc ca poate il ia PSD

Conducerea PNL a votat excluderea senatorului Sorin Rosca Stanescu din partid, cu 46 de voturi pentru, cinci abtineri, iar doua voturi au fost nule.

Rosca-Stanescu a fost exclus din PNL:Nimeni din conducere nu m-a intrebat daca documentele sunt false

Conducerea PNL a votat excluderea senatorului Sorin Rosca Stanescu din partid, dupa scandalul cu presedintele Traian Basescu.

Crin Antonescu, despre Sorin Rosca Stanescu: E inacceptabil ca un senator PNL sa faca acuzatii false. Voi pune problema excluderii lui

CrinAntonescu a declarat, vineri seara, in cadrul emisiunii Talk B1 de pe B1 TV, ca va propune excluderea din partid a senatorului Sorin Rosca Stanescu dupa ce s-a demonstrat ca documentele.

Crin Antonescu, despre Sorin Rosca Stanescu: E inacceptabil ca un senator PNL sa faca acuzatii false. Voi pune problema excluderii lui (VIDEO)

CrinAntonescu a declarat, vineri seara, in cadrul emisiunii Talk B1 de pe B1 TV, ca va propune excluderea din partid a senatorului Sorin Rosca Stanescu dupa ce s-a demonstrat ca documentele prezentate.

Antonescu: Voi propune luni, la sedinta BPN al PNL, excluderea lui Sorin Rosca Stanescu.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, ca a fost convocata sedinta Biroului Politic National al partidului pentru luni, cand va propune excluderea senatorului Sorin Rosca Stanescu din PNL. Antonescu a precizat ca la sedinta de luni a BPN senatorul Sorin Rosca Stanescu va avea dreptul sa-si spuna punctul de vedere. Daca nu se intampla ca, sa zicem, Parchetul sau Oficiul pentru Spalarea Banilor sa revina asupra anuntului pe care l-au facut si sa spuna am gresit, nu .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2929 seconds )