Libnet.ro
UNICEF

05:30

PNL depune luni motiune de cenzura

Adevărul Adevărul,
PNL depune luni motiune de cenzura

PNL intentioneaza sa depuna la inceputul saptamanii viitoare o motiune de cenzura impotriva Guvernului Ponta. Decizia a fost luata astazi in cadrul Colegiul Director National al PNL, intrunit la Poiana Brasov. continuă pe Adevărul

PNL va depune luni o motiune de cenzura impotriva guvernului Victor Ponta si va organiza un miting in ziua votului. Vasile Blaga: Vom sustine un guvern condus de Catalin Predoiu

Partidul National Liberal a decis sa depuna luni o motiune de cenzura la adresa Guvernului Victor Ponta, ca urmare a trimiterii in judecata a premierului, au anuntat copresedintii Alina Gorghiu si Vasile Blaga intr-o conferinta de presa, la finalul Colegiului Director al Ligii Alesilor Locali de la Poiana Brasov. In plus, in ziua motiunii urmeaza sa fie organizat un miting la Palatul Parlamentului. Blaga a insistat, raspunzand la intrebarile jurnalistilor, ca PNL va sustine doar un guvern condus de Catalin Predoiu.

PNL depune luni MOTIUNE DE CENZURA impotriva Guvernului Ponta

Vasile Blaga, copresedinte PNL, a anuntat ca PNL isi propune sa organizeze un miting in Bucuresti, la Parlament, afirmand ca organizatia PNL Bucuresti a primit sarcina de a obtine aprobarile necesare.

PNL ar putea depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului Ponta

Liberalii intentioneaza sa depuna la inceputul saptamanii viitoare o motiune de cenzura impotriva Guvernului Ponta, o discutie in acest sens avand loc vineri, in cadrul Colegiul Director National al PNL,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )