Libnet.ro
UNICEF

01:05

PNL a depus motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Ponta. Motiunea se voteaza pe 29 septembrie

Antena3 Antena3,
PNL a depus motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Ponta. Motiunea se voteaza pe 29 septembrie

13- Motiunea de cenzura depusa de PNL se voteaza pe 29 septembrie. 41 - Liberalii au depus motiunea de cenzura Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe. continuă pe Antena3

PNL a depus motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Ponta. Credeti ca va trece?

Liberalii au depus motiunea de cenzura Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta, documentul fiind semnat de 180 de parlamentari, iar Birourile Permanente ale celor doua Camere urmeaza sa stabileasca luni.

PNL a depus motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Ponta

ACTUALIZARE 16:40 Oprea: Pozitia UNPR este neschimbata, sustinem coalitia si Guvernul din care facem parte Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, azi, la plecarea de la sedinta coalitiei care a avut loc la Parlament, ca formatiunea pe care o conduce sustine in continuare guvernul si nu va vota motiunea de cenzura a PNL, potrivit surselor din presa. *ACTUALIZARE 13:00 Ponta: Bineinteles ca UNPR ne va sustine.

Liberalii au depus motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Ponta. Cand va fi votata

Asa cum au anuntat de la finalul saptamanii trecute, liberalii urmeaza sa depuna luni textul motiunii de cenzura impotriva Guvernului Ponta. Motiunea are titlul Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )