Libnet.ro
UNICEF

01:05

PNL-istii calaraseni ies in strada pentru sustinerea motiunii impotriva Guvernului Ponta

Adevărul Adevărul,
PNL-istii calaraseni ies in strada pentru sustinerea motiunii impotriva Guvernului Ponta

Vineri, 14 iunie, ziua in care va fi dezbatuta si votata motiunea de cenzura impotriva Guvernului condus de Victor Ponta, PNL Calarasi iese in strada. Liberalii au anuntat ca timp de 3 ore, toti membrii PNL, dar si simpatizanti se vor intalni in fata Prefecturii, manifestandu-si in acest mod sustinerea motiunii. continuă pe Adevărul

Andreea Paul: PNL cere demisia ministrului Teodorovici pentru haosul fiscal indus privind impozitarea bacsisului

Prim-vicepresedintele liberal Andreea Paul, a anuntat ca PNL cere demisia ministrul Finantelor pentru haosul fiscal indus in ceea ce priveste impozitarea bacsisului, scrie Agerpres. Parlamentul Romaniei.

Victor Ponta: PSD va face plangere penala la procurorul general daca PDL-PNL scot oameni in strada

PSD va formula impotriva PDL-PNL o plangere penala catre procurorul general, in cazul in care opozitia va chema oameni in strada pentru a manifesta fata de actualul guvern, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta.

Victor Ponta: Cei din PNL-PDL scot oamenii in strada, le voi face plangere penala la procurorul general, vedem atunci daca le mai place sa faca politica din justitie

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, i-a avertizat luni, in sedinta Comitetului Executiv al partidului, pe cei din PNL ca va depune o plangere penala la procurorul general al Romaniei in cazul in care Opozitia va chema oamenii sa iasa in strada pentru a manifesta fata de actualul guvern.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )