Libnet.ro
UNICEF

20:00

PNL: Mircea Diaconu nu mai candideaza la alegerile din iarna

Antena3 Antena3,
PNL: Mircea Diaconu nu mai candideaza la alegerile din iarna

Actorul Mircea Diaconu nu va mai candida la alegerile parlamentare din aceasta iarna, a anuntat, luni, presedintele PNL, Crin Antonescu, explicand ca aceasta a fost decizia fostului ministru al Culturii. Mircea. continuă pe Antena3

Crin Antonescu: Mircea Diaconu nu candideaza

Presedintele PNL Crin Antonescu a anuntat luni, intr-o conferinta de presa, ca senatorul Mircea Diaconu a decis sa nu mai candideze pentru un nou mandat la alegerile din decembrie.

Presedintele PNL Arges Ion Popa, candideaza la Senat din partea USL, in locul lui Mircea Diaconu

Presedintele PNL Arges, Ion Popa, va candida din partea USL in Colegiul senatorial Campulung Muscel-Curtea de Arges, dupa ce senatorul Mircea Diaconu s-a retras din cursa electorala, informeaza Mediafax. Ion.

Vezi cine candideaza la senat in locul lui Mircea Diaconu.

Presedintele PNL Arges, Ion Popa, va candida din partea USL in Colegiul senatorial Campulung Muscel-Curtea de Arges, dupa ce senatorul Mircea Diaconu s-a retras din cursa electorala, transmite corespondentul MEDIAFAX. Potrivit reprezentantilor PNL Arges, Popa, vicepresedinte al Consiliului Judetean Arges, a fost desemnat initial candidat in Colegiul senatorial Pitesti, la care a renuntat dupa retragerea lui Mircea Diaconu, noul candidat al USL in Colegiul senatorial Pitesti fiind liberalul .

Crin Antonescu: Mircea Diaconu nu va candida, a fost decizia sa desi in instanta ar fi trebuit sa se decida daca are dreptul sa candideze sau nu

LiderulPNL,CrinAntonescu, a declarat, luni, ca Mircea Diaconu nu va candida la alegerile parlamentare si ca acesta decizie a fost luata chiar de catre fostul ministru propus la portofoliul de.

Mircea Diaconu: Ar fi o aberatie sa dau in judecata Senatul. Nu imi trece asa ceva prin cap.

Senatorul liberal Mircea Diaconu a declarat luni, la finalul sedintei plenului Senatului in care a fost dezbatuta situatia de incompatibilitate in care acesta se afla, ca nu ia in considerare posibilitatea de a da in judecata Senatul pentru situatia creata, potrivit Agerpres. Doamne fereste! Ar fi o aberatie asa ceva. Nici nu imi trece prin cap asa ceva. Este absurd, a spus Diaconu. De asemenea, el a declarat ca pentru aplicarea unei sanctiuni impotriva sa aceasta ar trebui sa se .

Gyorgy Frunda: Mircea Diaconu are o acoperire legala. Legea incompatibilitatii, o lege Macovei, de foarte rea intentie

Mircea Diaconu are o acoperire legala, Senatul fiind cel care, prin vot, a acceptat ca acesta sa fie in paralel director al Teatrului Nottara si senator, a declarat senatorul UDMRGyorgy Frunda, cu privire la.

Cazul Mircea Diaconu, amanat din nou in Senatul Romaniei

Votul in Senat privind incetarea mandatului de senator al lui Mircea Diaconu a fost amanat pentru marti, in cadrul sedintei programata pentru ora 10:00. Anuntul a fost facut de presedintele de sedinta,.

Decizia privind mandatul de senator al lui Mircea Diaconu, amanata pentru marti.

Senatorii au amanat pentru marti luarea unei decizii privind constatarea incetarii mandatului de senator al liberalului Mircea Diaconu, dupa ce programul de lucru a fost depasit in urma numeroaselor interventii, fie laudative fie purtate in contradictoriu, potrivit Mediafax. Dupa aproape doua ore de discutii, presedintele de sedinta, vicepresedintele Dan Radu Rusanu, a anuntat suspendarea sedintei, fara a se da un vot privind punctul de vedere al Comisiei juridice, de numiri, disciplina, .

USL Cluj si-a prezentat candidatii pentru alegerile din decembrie, Uniunea doreste sa obtina 50% din mandate

USL Cluj si-a prezentat, duminica, cei 14 candidati la alegerile din 9 decembrie, liderii Uniunii sperand sa obtina cel putin jumatate din mandate. Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a declarat,.

VIDEO. Cel mai vechi oras din Europa, descoperit langa Romania.

Cel mai vechi oras din Europa, care dateaza de acum aproximativ 7. 000 de ani, a fost descoperit in preajma unor mine de sare din Bulgaria, informeaza Realitatea. net. Vestigiile celui mai vechi oras din Europa au fost descoperite la o aruncatura de bat de tara noastra, in localitatea Provadia nord-estul Bulgariei), langa Varna, scrie Daily Mail. Potrivit primelor estimari ale arheologilor, orasul are o vechime de aproape 7. 000 de ani, fiind intemeiat in jurul anului 4. e. n. Orasul a .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )