Libnet.ro
UNICEF

09:30

PNL: Ponta manipuleaza iresponsabil datele economice si isi aroga, nefondat, merite

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PNL: Ponta manipuleaza iresponsabil datele economice si isi aroga, nefondat, merite

Partidul National Liberal il acuza pe premierul Victor Ponta, prin intermediul unui comunicat de presa remis astazi, ca desfasoara, in ultima perioada, o intensa campanie de manipulare a datelor economice, pe care le prezinta triumfalist in scopul meschin de a-si aroga, nefondat, merite. continuă pe Ziarul Bursa

PNL: Ponta manipuleaza iresponsabil datele economice. Predoiu: Economia a incetinit, contrar retoricii optimiste a premierului

Liberalii sustin ca premierul Victor Ponta desfasoara, in ultima perioada, o intensa campanie de manipulare a datelor economice, pe care le prezinta triumfalist in scopul meschin de a-si aroga, nefondat, merite.

Victor Ponta, acuzat de PNL ca manipuleaza datele economice: Uita sa spuna ca investitiile straine directe au crescut pe seama creditelor acordate de nerezidenti

Premierul Victor Ponta desfasoara, in ultima perioada, o intensa campanie de manipulare a datelor economice, sustin liberalii, cu scopul de a-si aroga nefondat, merite. Una dintre ultimele laude ale.

PNL il acuza pe premierul Ponta ca manipuleaza datele economice

Liberalii sustin ca premierul Victor Ponta desfasoara, in ultima perioada, o intensa campanie de manipulare a datelor economice, pe care le prezinta triumfalist in scopul meschin de a-si aroga, nefondat, merite, ransmite Agerpres citand un comunicat de presa transmis sambata de Biroul de presa al liberalilor.

PNL aduce acuzatii grave la adresa premierului: Manipuleaza datele economice

Opozitia il acuza pe seful Executivului ca duce, in ultima perioada, o intensa campanie de manipulare a datelor economice, pe care le prezinta triumfalist in scopul meschin de a-si aroga, nefondat, merite.

PNL: Ponta a obligat IMM-urile sa investeasca, iar apoi nu le-a mai alocat fonduri

Schema de ajutor de minimis pentru investitiile realizate de intreprinderile Mici si Mijlocii a ajuns intr-un impas major, din cauza dezinteresului manifestat in mod fatis de Guvernul Ponta fata de acest program, potrivit unui comunicat de presa PNL remis azi redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )