Libnet.ro
UNICEF

06:00

PNL, prima reactie dupa ce CCR a decis ca hotararea in cazul lui Dan Sova este neconstitutionala: Tariceanu trebuie sa demisioneze

B1 B1,
PNL, prima reactie dupa ce CCR a decis ca hotararea in cazul lui Dan Sova este neconstitutionala: Tariceanu trebuie sa demisioneze

Liberalii ii cer demisia presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, in contextul motivarii Curtii Constitutionale in cazul lui Dan Sova. CCR spune ca hotararea pe care Senatul a luat-o in cazul. continuă pe B1

Floyd Mayweather, prima reactie dupa meciul cu Manny Pacquaio

Vedeti mai jos ce a declarat Floyd Mayweather dupa victoria obtinuta la puncte in fata lui Manny Pacquaio in cel mai asteptat meci de box al ultimilor ani.

Sile Camataru, prima reactie dupa ce Elena Udrea a fost amenintata: Totul este o inventie. Folosirea numelui meu este o razbunare

Sile Camataru spune ca toate acuzatiile conform carora ar fi comandat ca Elena Udrea sa fie atacata sunt inventii. intr-un mesaj transmis Spynews, Sile Camataru sustine ca folosirea numelui sau in acest.

NATO a infiintat un telefon rosu cu Rusia pentru prima data dupa Razboiul Rece

Alianta Nord-Atlantica a infiintat, pentru prima data dupa Razboiul Rece, o linie de telefon militara directa cu armata rusa, pentru situatii de urgenta, in contextul tensiunilor tot mai puternice cu Rusia, relateaza ziarul Frankfurter Allgemeine.

Telefonul rosu, infiintat pentru prima data dupa Razboiul Rece: NATO are o linie militara directa cu armata rusa

Alianta Nord-Atlantica a infiintat, pentru prima data dupa Razboiul Rece, o linie de telefon militara directa cu armata rusa, pentru situatii de urgenta, ca urmare a tensiunilor tot mai puternice cu.

NATO a infiintat un telefon rosu cu armata rusa pentru prima data dupa Razboiul Rece

Alianta Nord-Atlantica a infiintat, pentru prima data dupa Razboiul Rece, o linie de telefon militara directa cu armata rusa, pentru situatii de urgenta, in contextul tensiunilor tot mai puternice cu Rusia, relateaza ziarul Frankfurter Allgemeine Zeitung in pagina electronica de astazi, citat de Mediafax.

Numarul de companii nou-infiintate a crescut in primul trimestru din 2015, pentru prima data dupa trei ani

Numarul de firme noi a crescut cu aproape 1% in primul trimestru din 2015, dupa trei ani consecutivi de scadere, noteaza ZF. Ianuarie si februarie au continuat trendul in scadere, dar luna martie a readus.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )