Libnet.ro
UNICEF

09:00

PNL: Vom sustine in Parlament nominalizarea facuta de Iohannis pentru conducerea SRI

Antena3 Antena3,
PNL: Vom sustine in Parlament nominalizarea facuta de Iohannis pentru conducerea SRI

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, joi, ca liberalii il vor sustine in Parlament pe Eduard Hellvig, nominalizarea facuta de catre seful statului, Klaus Iohannis, pentru conducerea Serviciului Roman. continuă pe Antena3

PNL: Vom sustine in Parlament nominalizarea facuta de Iohannis pentru conducerea SRI

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, joi, ca liberalii il vor sustine in Parlament pe Eduard Hellvig, nominalizarea facuta de catre seful statului, Klaus Iohannis, pentru conducerea Serviciului Roman.

Crin Antonescu sprijina propunerea lui Iohannis pentru SRI

Senatorul liberal Crin Antonescu a declarat pentru B1TV ca sprijina propunerea facute de Iohannis pentru SRI.

Cum va vota UDMR propunerea lui Iohannis pentru SRI

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, considera ca Eduard Hellvig, propus de presedintele Romaniei pentru postul de sef al SRI, este un om echilibrat, de bun simt, foarte bine pregatit, iar SRI va fi pe maini bune, astfel ca Uniunea nu ar avea obiectii sa-l voteze in Parlament, informeaza Mediafax.

Nastase lauda propunerea lui Iohannis pentru SRI

Adrian Nastase a salutat decizia lui Iohannis de a-l propune pe Eduard Hellvig pentru functia de SRI si a apreciat ca numirea vine intr-un moment util, pentru a calma apele din zona seviciilor de informatii.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru primarii din comune. Dezbaterea despre descentralizare si regionalizare va trebui reluata

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, luni, primarilor de comune, in Adunarea generala a Asociatiilor Comunelor din Romania, un mesaj in care precizeaza ca dezbaterea despre descentralizare si regionalizare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )