Libnet.ro
UNICEF

09:30

Pokemon Go, decodat: noi informatii in legatura cu cel mai popular joc

Playtech Playtech,
Pokemon Go, decodat: noi informatii in legatura cu cel mai popular joc

Pokemon Go a fost decodat, iar o serie de informatii foarte interesante au iesit la suprafata. Dupa ce a stabilit o serie de recorduri, ajungand, in acelasi timp, unul dintre cele mai populare jocuri pentru mobil din toate timpurile, Pokemon Go a fost acum decodat. Mai exact, un grup de oameni a umblat in codul []. continuă pe Playtech

Apple Watch scade la o cota de 47%, ramane cel mai popular

Apple a livrat in trimestrul incheiat in luna iunie 1,6 milioane de ceasuri inteligente sub brand propriu, conform estimarilor de joi. Compania continua sa domine acest sector, insa a inregistrat scaderea cotei de piata.

Raiul piratilor pe internet, inchis: cum a fost oprit cel mai popular site cu torrente

Dupa ce fondatorii The Pirate Bay au fost urmariti de politie si arestati, nici cel care a pornit Kickass Torrents nu o duce mai bine, iar site-ul la fel.

Un roman de 14 ani este cel mai tanar mare maestru international de SAH

Bogdan Daniel Deac a devenit, la 14 ani, 7 luni si 27 de zile, cel mai tanar mare maestru international din lume.

Basescu: Cel mai bun profil de premier sunt eu. Ce spune un lider PNL despre o alianta cu PMP

Mihai Voicu, vicepresedinte PNL, a spus, miercuri, ca are retineri cu privire la o posibila alianta cu fuziunea PMP-UNPR, dupa ce Traian Basescu a spus ca el are profilul cel mai bun pentru a fi.

Basescu: Pot sa fiu de acord cu orice, dar cel mai bun profil de premier sunt eu

Fostul presedinte Traian Basescu nu este impresionat de niciunul dintre politicienii romani, declarand ca tot el are cel mai bun profil de premier. Pot sa fiu de acord .

Fuziune UNPR - PMP: Valeriu Steriu sustine ca noua formatiune l-ar putea sustine pe Dacian Ciolos. Traian Basescu: Cel mai bun profil de premier sunt eu

Presedintele UNPR, Valeriu Steriu, a declarat, miercuri, ca PMP l-ar putea sustine pe Dacian Ciolos pentru Guvernul care se va constitui dupa alegerile parlamentare, daca ideile converg. Pe alta parte, presedintele noii formatiuni a declarat ca el este cel mai bun profil de premier.

Avertismentul unui psiholog: Pokemon Go genereaza un comportament autist

Pokemon Go, cel mai popular joc la ora actuala, a ajuns si in Romania, iar pokemania a pus deja stapanire pe amatorii de jocuri video, insa psihologii atrag atentia asupra efectelor.

Apple ar putea castiga miliarde de dolari de pe urma Pokemon Go

Pokemon Go s-ar putea dovedi o mina de aur pentru cei de la Apple in viitorul apropiat. Pokemon Go este probabil cel mai popular joc din lume in acest moment, iar Nintendo si Niantic nu sunt singurele companii care ar putea castiga sume foarte mari de bani de pe urma acestuia. Dupa cum scriu cei [].

Mina de aur Pokemon Go: cine castiga milioane pentru ca iti place atat de mult

Pokemon GoPokemon Go e cel mai popular joc. A adus zeci de miliarde de dolari in capitalizarea Nintendo, dar castigurile generate nu se opresc aici.

Pokemon GO: Care este topul celor mai rari sase pokemoni (FOTO)

Jocul Pokemon GO a ajuns deja la stadiul de isterie mondiala, iar pokemonii sunt principalul subiectul de discutie de pe buzele tuturor. in acest context si avand in vedere ca jucatorii de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )