Libnet.ro
UNICEF

21:00

Politia cauta un minor de 13 ani, din Ulmeni, disparut de doua saptamani de acasa

Adevărul Adevărul,
Politia cauta un minor de 13 ani, din Ulmeni, disparut de doua saptamani de acasa

Politia din Buzau le-a trimis colegilor din toata tara semnalementele unui minor de 13 ani, care a disparut de acasa la sfarsitul lunii octombrie. in momentul in care a plecat, baiatul era imbracat cu un trening de culoare negru cu verde, bluza avand gluga si era incaltat cu pantofi tip adidas de culoare portocalie. continuă pe Adevărul

IADUL de acasa. O copila de 13 ani urmeaza sa NASCA dupa ce a fost violata vreme de doi ani de concubinul mamei sale

Caz socant in Vrancea. O fata de numai 13 ani urmeaza sa nasca dupa ce a fost violata de concubinul mamei sale. Copila spune ca, timp de aproape 2 ani, a fost abuzata sexual fara ca cineva sa.

Chisinau: Tanarul care a atacat convoiul Angelei Merkel in 2012, condamnat la 13 ani de inchisoare

Tanarul de 24 de ani care a atacat convoiul cancelarului german Angela Merkel in Republica Moldova a fost condamnat, miercuri, la 13 ani de inchisoare. Sentinta poate fi atacata intr-o instanta ierarhic.

Un copil de 13 ani a fost filmat in timp ce spargea o casa din judetul Hunedoara

Un copil de 13 ani a fost filmat in timp ce spargea o casa din judetul Hunedoara. Propriertarii vilei erau acasa in timpul jafului, insa baiatul s-a miscat atat de incet incat nu l-a auzit nimeni. Micul.

Femeile se vor pensiona la 65 de ani din 2035 - proiect de lege.

Varsta standard de pensionare va fi de 65 de ani atat pentru femei, cat si pentru barbati, incepand din 2035, arata un proiect de lege al Ministerului Muncii. Proiectul pus in dezbatere publica de Ministerul Muncii stabileste ca varsta standard de pensionare este de 65 de ani atat pentru femei, cat si pentru barbati. Atingerea acestei varste se realizeaza prin cresterea varstelor standard de pensionare, conform esalonarii prevazute in anexa nr. Atingerea acestor varste de pensionare se .

VIDEO Politia cauta trei tineri suspectati de furt

Oamenii legii cauta trei tineri care au fost surpinsi de camerele de vederi in timp ce au furat o geaca dintr-un magazin, dar si o geanta dintr-o instiutie medicala.

Tanarul care a atacat convoiul Angelei Merkel la Chisinau s-a ales cu 13 ani de inchisoare

Tanarul de 24 de ani care a aruncat un cocktail Molotov in coloana de masini a cancelarului german va sta 13 ani dupa gratii.

O fetita de nici 13 ani, violata in mod repetat de tatal vitreg, urmeaza sa nasca luna viitoare

Copila se afla internata la Centrul Maternal din Focsani, unde se pare ca va ramane o buna perioada de timp, pentru ca nu mai vrea sa mearga acasa.

Proiect. Femeile se vor pensiona la 65 de ani, din 2035

Femeile nascute dupa 1970 se vor pensiona la 65 de ani incepand din 2035 daca au un stagiu complet de cotizare de 35 de ani si un stagiu minim de 15 ani, prevede un proiect de lege al Ministerului Muncii. Varsta d.

Proiect de lege: Femeile se vor pensiona la 65 de ani din 2035

Femeile nascute dupa 1970 se vor pensiona la 65 de ani incepand din 2035, cand va fi egalizata varsta de pensionare pentru femei si barbati, la un stagiu complet de cotizare de 35 de ani si un stagiu mimin de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )