Libnet.ro
UNICEF

14:30

Politia a deschis un dosar penal pentru vatamare corporala, dupa ce trei fete au cazut dintr-un carusel, din cauza unei defectiuni tehnice

România Liberă România Liberă,
Politia a deschis un dosar penal pentru vatamare corporala, dupa ce trei fete au cazut dintr-un carusel, din cauza unei defectiuni tehnice

Politistii au deschis dosar penal pentru vatamare corporala, dupa ce au constatat ca trei fete au cazut dintr-un carusel la Medias, din cauza unei defectiuni tehnice. continuă pe România Liberă

Vaslui: Dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul femeii care a lesinat dupa externare si apoi a murit

Reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul unei paciente in varsta de 53 de ani, care a lesinat intr-o statie de autobuz la scurt timp dupa ce fusese externata, femeia decedand apoi in spital.

Suspiciuni de coruptie la autorizarea noii fabrici de formaldehida de la Kronospan Sebes. Dosar penal la DNA Alba Iulia

Constructia noii fabrici de productie a formaldehidei de pe platforma industriala Kronospan Sebes face obiectul unui dosar penal la DNA Alba Iulia. Plangerea a fost facuta de un locuitor din Sebes, care a solicitat, recent, suspendarea dezbaterilor publice organizate in scopul acordarii autorizatiei de mediu pana la finalizarea cercetarilor.

Dragnea va putea fi Prim-Ministru, chiar daca are dosar penal

Guvernul numit de Dragnea in urma cu o saptamana a elaborat un proiect de act normativ, pe nume Codul Administrativ care, in esenta, abroga legea care interzicea persoanelor condamnate penal sa faca parte din Guvern.

Fostul presedinte al CJ Teleorman, urmarit penal pentru abuz in serviciu, in legatura cu insula Belina

Fostul presedinte al CJ Teleorman, Gadea Adrian Ionut, este urmarit penal de procurorii anticoruptie, intr-un dosar de abuz in serviciu.

Fost sef al CJ Teleorman, urmarit penal pentru incheierea ilegala de contracte pentru pescuit sportiv

Adrian Ionut Gadea, secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii si fost presedinte al CJ Teleorman, este urmarit penal, fiind acuzat ca, ajutat de Mircea Dumitrescu, fost administrator public al judetului Teleorman, a incheiat ilegal trei contracte cu o firma si cu o persoana pentru inchirierea de parti din insula Belina si bratul Pavel al fluviului Dunarea, pentru cresterea pestelui pentru pescuit sportiv si agrement, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )