Libnet.ro
UNICEF

20:30

Politia din Manchester a arestat un nou suspect in legatura cu atentatul de luni

Hotnews Hotnews,
 Politia din Manchester a arestat un nou suspect in legatura cu atentatul de luni

Politia britanica a arestat vineri intr-un cartier din Manchestern inca un barbat suspect ca ar avea legatura cu atentatul de la concertul de luni de la Manchester Arena. E cea de-a zecea persoana luata in custodie de autoritati, scrie Reuters. continuă pe Hotnews

Politia din Manchester, interventie in forta la o adresa din centrul orasului, la o zi dupa atentatul sangeros din sala de concerte

Forte ale politiei au intervenit miercuri intr-o zona centrala a Manchesterului. Potrivit autoritatilor, intrventia are legptura cu atentul petrecut in timpul concertului Arianei Grande de la.

Politia britanica a arestat vineri inca un suspect, dupa atentatul de la Manchester

Politia britanica a arestat vineri, in suburbia Moss Side, a zecea persoana in legatura cu atentatul sinucigas de luni de la Manchester, relateaza Reuters. Opt barbati se afla in arest.

Atentatul de la Manchester: Politia britanica a arestat inca o persoana banuita de implicare in atac

Politia britanica a arestat o a cincea persoana in legatura cu atentatul produs in timpul unui concert al Arianei Grande in Manchester, potrivit Reuters, citat de Agerpres. Barbatul arestat a.

Noi arestari privind atentatul terorist din Manchester: Politia britanica a retinut 3 persoane care ar fi avut conexiuni cu atacatorul

Ancheta privind atacul terorist de luni seara de la Manchester Arena este intr-o continua evolutia. Politia britanica a arestat inca 3 barbati care ar fi avut conexiuni cu barbatul care s-a aruncat.

Atentatul din Manchester: Politia britanica spune ca investigheaza o retea terorista

Politia britanica investigheaza o retea terorista in ancheta privind atacul sinucigas cu bomba comis luni seara la Manchester si soldat cu 22 de morti, a declarat seful Politiei metropolitane din Manchester, potrivit Reuters.

Masuri sporite dupa atacul din Manchester! Raid al politiei britanice in mai multe apartamente

Politia britanica a efectuat un raid in apartamente din apropiere de statia Piccadilly, din Manchester, dupa atentatul de luni, potrivit News. Locuitorii din zona au declarat ca politisti.

Un om fara adapost a tinut in brate o femeie pe moarte, dupa atentatul din Manchester Arena: Nu ma puteam opri din plans

Atentatul de la Manchester Arena a scos la iveala si povesti si gesturi uluitoare. Este si cazul lui Chris Parker, un om fara adapost, care se afla in zona in momentul deflagratiei. Barbatul de.

Atentatul din Manchester, ANUNTAT pe Twitter cu patru ore inainte de tragedie? Cine a facut dezvaluirile SOCANTE

Jurnalistii de la Daily Mail au facut un anunt socant imediat dupa atentatul din Manchester. Acestia au anuntat descoperirea facuta, si anume, ca pe un cont de Twitter a aparut o postare in care era.

Atentatul din Manchester: O fetita de 8 ani figureaza printre victime

O fetita de 8 ani figureaza printre cele 22 de victime ale atentatului sinucigas din Manchester, la iesirea de la un concert pop, luni seara, a anuntat comitatul Lancashire, unde traia fata, scrie AFP.

Reactia Patriarhiei Romane dupa atentatul terorist din Manchester

Patriarhia Romana a prezentat marti un mesaj de compasiune si solidaritate cu victimele atentatului din Manchester, exprimandu-si speranta in gasirea celor mai adecvate solutii pentru a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )