Libnet.ro
UNICEF

12:00

Politia Romana: Peste 180 de persoane sub control judiciar si zece in arest la domiciliu, in ultima saptamana

B1 B1,
Politia Romana: Peste 180 de persoane sub control judiciar si zece in arest la domiciliu, in ultima saptamana

Peste 180 de persoane au fost puse sub control judiciar si alte zece au fost arestate la domiciliu, in ultima saptamana, acestea fiind sub supravegherea politistilor. in saptamana 4 - 11 aprilie, la nivel. continuă pe B1

180 de persoane sub control judiciar in ultima saptamana

Peste 180 de persoane au fost puse sub control judiciar si alte zece au fost arestate la domiciliu, in ultima saptamana, acestea fiind sub supravegherea politistilor.

Peste 180 de persoane sub control judiciar si zece in arest la domiciliu, in ultima saptamana

Peste 180 de persoane au fost puse sub control judiciar si alte zece au fost arestate la domiciliu, in ultima saptamana, acestea fiind sub supravegherea politistilor.

Radu Mazare, la Politie pentru a i se prezenta conditiile de eliberare sub control judiciar

Radu Mazare a mers vineri la Politia Constanta, pentru a i se prezenta conditiile de eliberare sub control judiciar. in urma cu putin timp, autoritatile au primit de la instanta hartia care le permite sa-l.

Angajatii de la CFR Brasov si Bucuresti acuzati ca au luat mita de la calatori vor fi cercetati sub control judiciar

Tribunalul Brasov a decis, vineri, ca cei 13 angajati de la CFR Brasov si CFR Bucuresti, acuzati ca au luat mita in perioada ianuarie - aprilie 2014, sa fie cercetati sub control judiciar. De asemenea,.

Cine este Rodica Cosma, judecatoarea care a decis eliberarea lui Radu Mazare sub control judiciar

Primarul Constantei, Radu Mazare a fost eliberat din arest si va fi anchetat sub control judiciar in dosarul in care DNA cerceteaza o dare de mita pentru realizarea unui cartier de locuinte sociale in municipiul de pe litoral. Decizia de eliberare din arest a lui Mazare a fost luata de judecatoarea Rodica Cosma de la Inalta Curte, un magistrat care a judecat mai multe dosare controversate de-a lungul timpului. Printre altele, judecatoarea Cosma este unul dintre magistratii care l-a achitat in prima instanta pe fostul ministru Tudor Chiuariu, a facut parte din completul care a dispus neinceperea urmarii penale in dosarul de plagiat al premierului Ponta, a decis condamnarea definitiva a lui Catalin Voicu si in doua dosare diferite ba l-a achitat, ba l-a condamnat pe Gigi Becali.

Mita la ANRP: Inculpatii au cerut ca masura arestarii preventive sa fie inlocuita cu cercetarea sub control judiciar. Curtea de Apel a respins cererea

Omul de afaceri Michael Muresan, fostul vicepresedinte al Agentiei Nationale de Restituire a Proprietatilor, Catalin Dumitru, si fiul acestuia, au cerut azi ca masura arestului preventiv sa fie inlocuita cu cerctarea sub control judiciar. Curtea de Apel a respins insa cererile formulate de acestia, astfel ca cei trei raman in continuare arestati.

De ce au decis magistratii ca Dumitru Dragomir sa fie eliberat si cercetat sub control judiciar

Dumitru Dragomir poate fi cercetat in stare de libertate pentru ca nu are antecedente penale, este pensionar si casatorit. Acestea sunt o parte dintre motivele pentru care magistratii de la Tribunalul Bucuresti.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )