Libnet.ro
UNICEF

23:00

Politia Romana: Sute de soferi au ramas fara permise de conducere in ultimele trei zile

Antena3 Antena3,
Politia Romana: Sute de soferi au ramas fara permise de conducere in ultimele trei zile

Sute de soferi au ramas fara permise de conducere si peste 8. 500 au fost amendati, in ultimele trei zile, informeaza Politia Romana. Dintre soferii opriti in trafic pentru nerespectarea regulilor de. continuă pe Antena3

Politia Romana: 472 de soferi au ramas fara permise de conducere in ultimele trei zile

Aproape 500 de soferi au ramas, in ultimele trei zile, fara permise de conducere, iar peste 8. 500 au fost amendati, dintre care aproximativ 3. 700 pentru ca au condus cu viteza si 78 pentru ca s-au urcat la.

Peste 400 de soferi au ramas fara permise in 3 zile

Peste 400 de soferi au ramas fara permise in doar trei zile. Politistii de la rutiera au dat in total, in perioada 12-15 mai 9. 000 de amenzi. 80 de soferi au fost prinsi in aceasta perioada.

Aproape 500 de soferi au ramas fara permise de conducere in ultimele trei zile

Aproape 500 de soferi au ramas, in ultimele trei zile, fara permise de conducere, iar peste 8. 500 au fost amendati. Dintre acestia, aproximativ 3. 700 au fost sanctionati pentru ca au condus cu viteza si 78 pentru ca s-au urcat la volan dupa ce au consumat bauturi alcoolice.

UDMR a ramas fara presedinte executiv

Organizatia judeteana a UDMR Salaj a ramas fara presedinte executiv. Robert Szilagyi, cel care ocupa aceasta functie, a demisionat. De asemenea, el a renuntat si la mandatul de consilier judetean. Robert Szilagyi urmeaza sa fie numit subprefect al judetului Salaj, potrivit conducerii organizatiei judetene a UDMR. Numirea lui ar urma sa fie oficializata dupa alegerile europarlamentare din data de 25 mai.

FOTOGALERIE Peste un parculet din sectorul 2 al Capitalei, pe Aleea Luncsoara, se ridica un bloc de 10 etaje. Locuitorii din zona au ramas fara niciun spatiu verde

Un parculet cu locuri de joaca pentru copii, din sectorul 2 al Capitalei, de pe Aleea Luncsoara nr. 2B, a fost ras de pe fata pamantului pentru a face loc unui bloc de zece etaje. Terenul, practic un spatiu verde dintre blocuri amenajat de Primaria sectorului 2 ca parc, a fost retrocedat, iar proprietarul a obtinut de la aceeasi institutie, in 2013, autorizatie de construire pentru ridicarea unui bloc cu subsol, parter si 10 etaje. Vecinii din zona sunt nemultumiti de faptul ca au ramas fara singurul spatiu verde din zona si sustin ca noua constructie le va lua lumina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )