Libnet.ro
UNICEF

23:30

Politic Show: Razboaiele electorale din Capitala; Femei-primar in Romania; La noua ani de la renuntarea la serviciul militar obligatoriu, ministrul Apararii face un anunt neasteptat

Hotnews Hotnews,
 Politic Show: Razboaiele electorale din Capitala; Femei-primar in Romania; La noua ani de la renuntarea la serviciul militar obligatoriu, ministrul Apararii face un anunt neasteptat

Premierul Ciolos raspunde scrisorii lui Dan Zamfir: Domnul deputat are, din pacate, o abordare populista Premierul Dacian Ciolos este de parere ca. Traian Basescu reclama la CEDO justitia din Romania Situatie fara precedent in Romania: un fost presedinte reclama statul roman in strainatate, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a. continuă pe Hotnews

Razboaiele electorale din Capitala

Principalele tabere politice intra in competitia pentru Bucuresti cu strategii diferite. PSD si UNPR vor merge pe jumatate impreuna, dar separat de ALDE. Partidele de dreapta raman divizate. Romania libera va prezinta principalii candidati la Primaria Capitalei si la primariile sectoarelor.

Razboaiele electorale din marile orase

Partidele isi stabilesc, in aceasta perioada, candidatii pentru alegerile locale din 5 iunie, prima competitie electorala a anului 2016.

Femei-primar in Romania

Femei-primar in Romania. Partidele sustin in discursurile lor ideea promovarii femeilor in politica, un pas important fiind desemnarea acestora drept candidati pentru alegerile locale din iunie 2016. Mai mult, PSD a decis desemnarea Gabrielei Firea drept candidat al PSD pentru Primaria Generala, pana in prezent fiind singura femeie care s-a inscris in aceasta cursa.

PSD a ales candidatii pentru primariile din Capitala

Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat PSD) decide, vineri, candidatii pentru alegerile locale din Capitala. Astfel, candidatul social-democratilor la Primaria Capitalei este Gabriela Firea, .

Clipe de groaza intr-un bloc din Capitala. Balconul unui apartament s-a prabusit

Panica intr-un bloc din Capitala. Balconul unui apartament de la etajul cinci, dintr-o cladire de pe bulevardul Decebal, s-a prabusit, in noaptea de joi.

Politic Show: Traian Basescu, crestere vizibila in sondajul pentru Primaria Capitalei; PSD isi anunta vineri candidatii la Capitala: Firea, Negoita si Mutu, singurele certitudini de pana acum; Ce pretexte folosesc politicienii pentru a fugi de anchete

In prag de locale, incepe marea dezertare. Ce parlamentari au schimbat partidul. Parlamentarii din partidele mici au inceput sa-si paraseasca. Presedintele Consiliului Judetean Gorj a fost revocat din functie. Presedintele Consiliului Judetean Gorj, Ion Calinoiu, a fost revocat, joi seara.

Focuri de arma trase de politistii din Capitala, dupa ce un sofer minor a refuzat sa opreasca

Mai multe focuri de arma au fost trase, in noaptea de joi spre vineri, in Capitala, dupa ce un tanar de 16 ani care consumase droguri a refuzat sa opreasca, la semnalul politistilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )