Libnet.ro
UNICEF

11:30

Politicienii fac calcule post-alegeri la Adevarul Live, de la ora 12.00

Adevărul Adevărul,
Politicienii fac calcule post-alegeri la Adevarul Live, de la ora 12.00

Dan Mihalache PNL) si Cristina Traila PDL) explica, de la ora 12. 00 la Adevarul Live, de ce campania pentru euroalegeri seamana cu una prezidentiala si cum ii ii conving pe alegatori sa iasa la urne. continuă pe Adevărul

VIDEO Politicienii fac calcule post-alegeri la Adevarul Live

Dan Mihalache PNL) si Cristina Traila PDL) au explicat, de la ora 12. 00 la Adevarul Live, de ce campania pentru euroalegeri seamana cu una prezidentiala si cum ii ii conving pe alegatori sa iasa la urne.

Dezbatere Adevarul Live, ora 11.00: Cine va fi urmatorul presedinte al Romaniei? intra in discutie!

Clasamentul personalitatilor politice care se vor lupta la toamna in cursa prezidentiala va fi analizat de la ora 12. 00, la Adevarul Live. Invitati in studio sunt Miron Mitrea senator PSD), Darie Cristea sociolog INSCOP) si Dan Marinescu redactor-sef Adevarul) intr-o editie speciala moderata de jurnalistul Liviu Iolu.

Adevarul Live, ora 14.00: Iohannis, politicianul cotat cu cele mai mari sanse sa-l bata pe Ponta la prezidentiale, explica viziunea sa despre Romania

Ultimul sondaj INSCOP, realizat la comanda Adevarul, il da cu doar trei procente in spatele premierului Ponta intr-un duel in turul doi al alegerilor prezidentiale din toamna. O buna parte din electoratul de dreapta spera ca el este candidatul capabil sa ameninte suprematia PSD. Pana acum, insa, nimeni nu l-a auzit spunand clar ca va candida.

BACALAUREAT 2014 Lectia video pentru proba de testare a competentelor digitale, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Lectiile pentru Bacalaureat 2014 din cadrul campaniei Adevarul te mediteaza si te premiaza continua astazi cu proba de verificare a competentelor digitale, ce presupune testarea abilitatilor elevilor de a utiliza computerul si internetul.

BACALAUREAT 2014 Lectia video pentru proba orala la limba straina, la Adevarul Live, de la ora 12.00

Lectiile video pentru probele orale de la Bacalaureat 2014, din cadrul campaniei Adevarul te mediteaza si te premiaza, continua azi cu lectia de pregatire pentru proba orala la o limba straina.

BACALAUREAT 2014 Lectia video pentru proba orala de la Romana, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Elevii care invata pentru Bacalaureat 2014 vor putea afla astazi, de la ora 14. 00, cum sa se pregateasca pentru proba orala la Limba si literatura romana, in cadrul unei noi lectii din campania Adevarul te mediteaza si te premiaza. Lectia va fi sustinuta de profesoara Iulia Pop, de la Colegiul National Sf. Sava din Capitala.

Miron Mitrea, la Adevarul Live: De la Ion Iliescu nu am mai avut un presedinte care sa fie egal sau peste partid

Clasamentul personalitatilor politice care se vor lupta la toamna in cursa prezidentiala va fi analizat de la ora 12. 00, la Adevarul Live. Invitati in studio sunt Miron Mitrea senator PSD), Darie Cristea sociolog INSCOP) si Dan Marinescu redactor-sef Adevarul) intr-o editie speciala moderata de jurnalistul Liviu Iolu.

Adevarul Live, ora 13.00: Prima etapa din dezmembrarea Ucrainei, incheiata. Urmeaza negocierile sau razboiul?

Separatistii din estul Ucrainei au cerut luni integrarea in Federatia Rusa, dupa anuntarea unor rezultate uriase la votul de duminica, desfasurat intr-un climat de haos general. Lipsa de raspuns a Moscovei a crescut tensiunile intre prorusi, in timp ce UE a extins lista sanctiunilor.

BACALAUREAT 2014 Lectia la Istorie, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Campania Adevarul te mediteaza si te premiaza continua saptamana aceasta cu lectiile video pentru cei care se pregatesc de examenul de Bacalaureat din vara. Astazi, de la ora 14. 00, profesorul Corneliu Riegler, de la Colegiul National Bilingv George Cosbuc din Capitala, va sustine lectia la Istorie pentru Bacalaureat 2014.

Nu e niciodata lupus!, credea Dr. House. Aflati despre boala cu nume de lup de la pacienti adevarati, la Adevarul Live de la ora 15.00

Fanii serialului Dr. House au auzit poate cel mai des replicile Poate e lupus si Nu e niciodata lupus!. Practic, cam orice asociere aparent inexplicabila a unor simptome poate semnala boala cu nume de lup.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )