Libnet.ro
UNICEF

14:00

Un politist din Capitala a fost ranit de masina unui taximetrist care circula cu permisul suspendat

Adevărul Adevărul,
Un politist din Capitala a fost ranit de masina unui taximetrist care circula cu permisul suspendat

Un politist de la Brigada Rutiera din Capitala a fost ranit usor, luni seara, de masina unui taximetrist care circula ilegal, avand permisul suspendat. continuă pe Adevărul

Bucuresti: Politist de la Rutiera, ranit usor de masina unui taximetrist

Un politist de la Rutiera a fost ranit usor, luni seara, in Bucuresti, de masina unui taximetrist care circula ilegal, au declarat oficiali din Politie, potrivit Mediafax. Incidentul s-a produs la intersectia.

Un barbat din Capitala a fost lovit de tramvai in zona Obor

Un barbat de 35 de ani a fost lovit de tramvai, luni dimineata, dupa ce acesta nu a traversat regulamentar in zona Obor din Capitala. Acesta a fost ranit usor, insa a fost dus la spital pentru investigatii.

Faze tari: SUA si RUSIA pregatesc razboiul delfinilor spion in Marea Neagra; Fantoma surprinsa de camere in tribune, in timpul unui meci de fotbal din capitala Boliviei; Pilonul de metal din Germania, antena unei baze subterane misterioase?

Buldozerul din Panama, misterul masinariei facute cadou oamenilor de catre zei. A fost descoperit in 1920 in Panama si este miniatura unui aparat de excavat, cu care anticii au intrat in contact. Moment amuzant in Japonia! Barack Obama, intampinat de roboti: Erau inspaimantatori. Barack Obama a fost intampinat de un robot la sosirea in Japonia si nu s-a sfiit sa recunoasca.

Sume uriase, descoperite in casele medicilor Spitalului de Arsi din Capitala: Procurorii au avut nevoie de masini de numarat banii

UPDATE:16:51: Un medic anestezist a fost retinut, vineri dupa-amiaza, in acest dosar, relateazaB1 TV. Aproximativ 20 de persoane au fost duse la audieri. Sume uriase au descoperite, vineri, in timpul.

Proiect. Aproape 5,8 milioane de euro pentru reabilitarea a cinci artere din Capitala

Aproape 5,8 milioane de euro ar putea aloca Administratia Strazilor Bucuresti pentru a reabilita a cinci artere din sectoarele 1, 3, 5 si 6, care insumeaza aproximativ 2. 300 de metri, proiectele urmand sa fie dezbatute marti de consilierii generali.

Perchezitii la spitalele din Capitala: Medici si asistente, acuzati de luare de mita

Peste 20 de perchezitii au loc, vineri dimineata, la mai multe spitale din Bucuresti. in acest dosar sunt vizate 26 de persoane, inclusiv cadre medicale, suspectate ca au efectuat internari fara drept, folosindu-se de diagnostice false, transmite Realitatea TV.

Perchezitii la un spital din Capitala: Medici si asistente, acuzati de luare de mita

Peste 20 de perchezitii au loc, vineri dimineata, la mai multe spitale si clinici private din Bucuresti si judetul Botosani. Una dintre institutiile vizate de controale este Spitalul de Arsi din Bucuresti, transmite Realitatea TV.

Perchezitii la Spitalul de Arsi din Capitala: Medici si asistente, acuzati de luare de mita si efectuare de operatii fictive

Peste 20 de perchezitii au loc, vineri dimineata, la mai multe spitale si clinici private din Bucuresti si judetul Botosani. Una dintre institutiile vizate de controale este Spitalul de Arsi din Bucuresti, transmite Realitatea TV.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )