Libnet.ro
UNICEF

22:00

Un politist din Iasi a fost ucis in acte: Casa de Asigurari de Sanatate spune ca este o neclaritate in ceea ce priveste data reangajarii agentului

B1 B1,
Un politist din Iasi a fost ucis in acte: Casa de Asigurari de Sanatate spune ca este o neclaritate in ceea ce priveste data reangajarii agentului

Un barbat in varsta de 45 de ani din Iasi, a fost declarat mort in baza de date a Casei de Asigurari de Sanatate, scriu jurnalistii de la bzi. ro. Politistul a aflat de situatie dupa ce a mers la medicul de. continuă pe B1

Liderul gruparii Stat Islamic in Afganistan si Pakistan a fost ucis intr-un atac cu avion american fara pilot

Liderul organizatiei Statul Islamic SI) in Afganistan si Pakistan Hafiz Saeed Khan a fost ucis intr-un atac efectuat cu un avion american fara pilot in estul Afganistanului, informeaza AFP, citand.

Liderul filialei Statul Islamic in Afganistan si Pakistan a fost ucis intr-un atac cu avion american fara pilot

Liderul organizatiei Statul Islamic SI) in Afganistan si Pakistan Hafiz Saeed Khan a fost ucis intr-un atac efectuat cu un avion american fara pilot in estul Afganistanului, au anuntat sambata autoritatile afgane si doi combatanti SI prezenti in timpul atacului, relateaza AFP.

Elev din Iasi, prins cand bea bere intr-un parc de joaca

Daca tot a venit vacanta de vara, un adolescent in varsta de 16 ani, din Iasi, a considerat ca este de buna cuviinta sa sarbatoreasca acest eveniment consumand alcool intr-un parc de.

Instanta din Iasi a decis: doi soti vor achita ratele in franci la cursul de la contractare

Doi soti din Iasi, clienti ai unei banci comerciale, au obtinut in instanta achitarea ratelor la un credit luat in franci elvetieni la un curs egal cu cel de la momentul incheierii contractului, instanta dispunand unitatii bancare sa restituie suma de.

Un politist din judetul Buzau a fost omorat de o intepatura de albina

Rapus de o intepatura de albina. I s-a intamplat unui politist de 38 de ani, din Buzau. Barbatul lucra la niste stupi cand a fost intepat, i s-a facut rau si a intrat in stop cardio-respirator in ambulanta care il transporta la spital. Medicii nu au mai putut sa il salveze.

SUA: Fiul unui politist din Boston, sustinator al Statului Islamic, a fost arestat pentru complot terorist

Departamentul american de Justitie a anuntat arestarea fiului unui fost capitan de politie din Boston, care s-a declarat sustinator al gruparii jihadiste Statul Islamic. Acesta planuia sa detoneze un dispozitiv.

Fiul unui politist din SUA, sustinator al gruparii Stat Islamic, arestat pentru complot terorist

Fiul unui capitan de politie din Boston, un sustinator al gruparii extremiste Stat Islamic care planuia sa detoneze un dispozitiv exploziv improvizat, a fost arestat dupa ce a achizitionat ilegal patru arme pe 4.

Un politist din Cluj, cercetat penal, dupa ce a OMORAT o femeie, in timpul serviciului

Un politist local din comuna Belis, judetul Cluj, este cercetat penal dupa ce, aflat in timpul serviciului, a condus baut si a accidentat mortal o femeie care traversa neregulamentar strada, barbatului urmand sa ii fie desfacut contractul de munca.

Elevii de clasa a XI-a pot da examen la Facultatea de Informatica din Iasi: Ne-a venit ideea sa impartim efortul elevilor. Astfel, in clasa a XII-a, ei ar avea de sustinut doar examenul de bacalaureat

Noutate pe piata educationala la Iasi, acolo unde Facultatea de Informatica din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza organizeaza o preadmitere pentru elevii care abia au terminat clasa a XI-a si va oferi 50.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )