Libnet.ro
UNICEF

16:00

Un politist din Satu Mare a refuzat 200 de euro mita de la o soferita care a provocat un accident rutier

Adevărul Adevărul,
Un politist din Satu Mare a refuzat 200 de euro mita de la o soferita care a provocat un accident rutier

Un politist din Satu Mare a refuzat o mita de 200 de euro de la o soferita de 48 de ani. Femeia i-a oferit banii pentru a nu fi trasa la raspundere dupa ce a provocat un accident rutier. Politistul insa a refuzat banii si a pus la cale un flagrant, iar acum femeia este cercetata pentru dare de mita. continuă pe Adevărul

Produs unic in lume. Branza care nu se strica, creata special pentru razboi, obtinuta intr-o fabrica din Satu Mare

Intr-o mica fabrica din comuna Odoreu, judetul Satu Mare, se produce un aliment unic in lume, gandit special pentru perioadele de razboi. Este vorba despre branza care nu are termen de valabilitate si care poate fi pastrata la temperaturi foarte ridicate.

FOTO Aurul si argintul antic al Romaniei, la Satu Mare, intr-o expozitie estimata la 70 de milioane de euro

Timp de cinci saptamani, Muzeul de Arta din Satu Mare va gazdui una dintre cele mai spectaculoase expozitii de pe teritoriul Romaniei: cea care reuneste peste 1000 de obiecte din aur si argint, datand din antichitate.

Tragedia unei baschetbaliste din Satu Mare. La doar 20 de ani, a fost rapusa de cancer: Durerile erau insuportabile in ultima perioada

O baschetbalista de doar 20 de ani, speranta a echipei nationale de tineret, a incetat din viata. Satmareanca Luisa Silaghi, componenta a echipei Universitatea Cluj, a murit joia trecuta, dupa doi ani in care s-a luptat cu cancerul.

Festivalul Muzicii de Strada incepe vineri, la Satu Mare. Programul oficial

Incepand de maine si pana duminica, la Satu Mare se va desfasura Festivalul Muzicii de Strada, un eveniment facut de voluntari satmareni cu artisti voluntari din tara. Pentru acest eveniment au fost amenajate cinci mini scene in diferite cartiere din oras pe care vor urca in cele trei zile 27 de formatii.

Comisarul Vlad Florentin a preluat carma Inspectoratului de Politie Judetean Satu Mare. Constantin Talos a iesit la pensie

Incepand de azi, Vlad Florentin este noul sef al Inspectoratului de Politie Judetean Satu Mare. Fostul comisar sef, Constantin Talos, a iesit la pensie dupa 30 de ani de activitate in politie.

REPORTAJ Elevii din Satu Mare, in fata unui an scolar nou. Parintii asteapta o solutie pentru problema manualelor

Sute de elevi insotiti de parinti, bunici sau frati s-au indreptat in aceasta dimineata spre scoli pentru deschiderea noului an scolar. Emotiile au fost mari, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari. imbracati frumos si cu flori in mana, scolarii au pasit cu emotie pe portile scolilor la care invata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )