Libnet.ro
UNICEF

00:08

Un politist a fost condamnat la inchisoare fiind invinuit de maltratarea catorva persoane

Adevărul Adevărul,
Un politist a fost condamnat la inchisoare fiind invinuit de maltratarea catorva persoane

Un politist din localitatea Carnateni, raionul Causeni, invinuit de maltratarea a trei persoane, a fost condamnat la 3 ani de detentie, cu privarea de dreptul de a ocupa functii in politie timp de 5 ani, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Fiul arhitectului din Vaslui a carui casa a fost folosita in pelicula Politist, adjectiv, condamnat la inchisoare cu executare pentru trafic de droguri

Victor Bogdan, fiul unui cunoscut arhitect vasluian a carui casa a fost folosita de regizorul Corneliu Porumboiu la filmarile peliculei Politist, adjectiv, a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru trafic de droguri.

Reactia lui Ioan Cindrea dupa ce a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese

Ioan Cindrea, presedintele Consiliului Judetean Sibiu, a reactionat prin intermediul purtatorului sau de cuvant dupa ce a fost condamnat de inalta Curte de Casatie si Justitie la un an de inchisoare cu suspendare.

Oradea: Patronul lantului de magazine Trei G a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare pentru inselaciune

Ion Govoreanu, patronul lantului de magazine Trei G, a fost condamnat, joi seara, de magistratii Curtii de Apel Oradea, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare intr-un dosar de inselaciune,.

Afaceri ilegale cu Primaria Hunedoara: fostul viceprimar Dan Robert a fost condamnat definitiv pentru coruptie

Inalta Curtea de Casatie si Justitie a admis apelul in dosarul in care Dan Nicolae Robert a fost condamnat la patru ani si opt luni de inchisoare intr-un dosar de coruptie. Pedeapsa primita in acest dosar de fostul viceprimar al Hunedoarei a fost redusa.

Un barbat din Dolj, condamnat la inchisoare pe viata pentru comiterea unui dublu asasinat

Ciprian Stan, in varsta de 22 de ani, din comuna doljeana Cerat, a fost condamnat de magistratii Tribunalului Dolj la inchisoare pe viata. Barbatul a ucis cu sangere rece doi batrani pentru suma de 8000 de lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )