Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un barbat din Dolj, condamnat la inchisoare pe viata pentru comiterea unui dublu asasinat

Adevărul Adevărul,
Un barbat din Dolj, condamnat la inchisoare pe viata pentru comiterea unui dublu asasinat

Ciprian Stan, in varsta de 22 de ani, din comuna doljeana Cerat, a fost condamnat de magistratii Tribunalului Dolj la inchisoare pe viata. Barbatul a ucis cu sangere rece doi batrani pentru suma de 8000 de lei. continuă pe Adevărul

Un fost oficial de rang inalt chinez, condamnat la inchisoare pe viata pentru coruptie

Un fost oficial al puternicei agentii chineze de planificare a fost condamnat miercuri la inchisoare pe viata pentru ca a luat mita in valoare de 4,5 milioane de euro. Liu Tienan, fostul director adjunct al.

China: Fost oficial de rang inalt, condamnat la inchisoare pe viata pentru coruptie

Un fost oficial de rang inalt chinez a fost condamnat la inchisoare pe viata pentru coruptie. Acesta a luat mita 4,5 milioane de euro, intreaga afacere fiind dezvaluita de fosta sa amanta.

Condamnati la inchisoare pe viata pentru omor dublu

Autorii unei crime duble savarsite cu patru ani in urma, in sectorul Rascani, cand un barbat de 35 de ani si mama sa in varsta de 65 de ani au fost injunghiati, au fost condamnati la inchisoare pe viata.

Barbat din Arad, decedat de trei ani, executat silit pentru o amenda de la CNADNR

Familia unui barbat din Arad care a decedat in urma cu trei ani intr-un accident rutier a primit o somatie de executare silita pe numele acestuia, pentru o amenda de 96 euro primita de la CNADNR pentru lipsa.

Barbat din Hunedoara, acuzat ca a furat si a vandut in strainatate tezaure dacice, condamnat la opt ani de inchisoare

Un barbat acuzat ca a furat si a vandut in strainatate tezaure dacice din Muntii Orastiei, a fost condamnat la opt ani de inchisoare si va trebui sa plateasca despagubiri de 2,54 milioane de euro statului.

Un barbat din Medgidia a fost arestat pentru ca a omorat o batrana cu sareta. Femeia traversa regulamentar cand a fost lovita de atelajul hipo

Un barbat din Medgidia a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce a lovit cu sareta o batrana care traversa regulamentar. Femeia a murit la spital. Conducatorul atelajului se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Primarul din Pitesti, Tudor Pendiuc, arestat pentru 30 de zile, dupa ce a incalcat regimul arestului la domiciliu

Tribunalul Bucuresti a admis vineri propunerea DNA de arestare preventiva pentru 30 de zile a primarului din Pitesti, Tudor Pendiuc, pus sub acuzare pentru coruptie. Procurorii au solicitat inlocuirea masurii arestului la domiciliu cu masura arestarii preventive pe o perioada de 30 de zile fata de Tudor Pendiuc, pentru ca a incalcat obligatia stabilita de instanta de a nu lua legatura cu ceilalti inculpati din dosar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )