Libnet.ro
UNICEF

12:30

Un politist a fost ranit intr-un atac din fata Catedralei Notre Dame

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un politist a fost ranit intr-un atac din fata Catedralei Notre Dame

ACTUALIZARE 19:04 Aproximativ 900 de persoane sunt baricadate in catedrala Notre-Dame in urma incidentului de securitate din Paris Aproximativ 900 de persoane au ramas baricadate in catedrala Notre-Dame, potrivit BFMTV. ----- Un individ a atacat un agent de politie cu un ciocan, iar ulterior acesta a fost neutralizat, conform BBC. Oficialii francezi le-au comunicat cetatenilor sa pastreze distanta fata de catedrala Notre-Dame. continuă pe Ziarul Bursa

Dubla crima intr-un sat din Neamt. Un barbat si-a injunghiat mama si un vecin, iar un politist a fost ranit

Un barbat din comuna Razboieni a ucis doua persoane si a ranit alte doua cu un cutit. Una din persoanele ranite este politist.

Un civil a fost ranit de unul dintre cei opt politisti care au tras in autorii atentatului de pe London Bridge

Un civil a fost ranit de unul dintre cei opt politisti care au tras sambata noaptea 50 de gloante in cei trei autori ai atentatului de pe London Bridge, a declarat duminica seful politiei antiteroriste londoneze Mark Rowley, relateaza The Associated Press si Reuters, potrivit News. ro.

Roman mort intr-un cumplit accident de munca in Italia. Un alt barbat, tot roman, a fost ranit si este in stare grava

Un barbat de 42 de ani din Timis, care lucra ca taietor de lemne in Italia, a murit vineri, intr-un accident de munca in Italia. in acelasi accident, un barbat de 43 de ani, tot din Timis, a fost ranit si este la spital in stare grava.

Un motociclist maghiar a fost ranit grav dupa ce a intrat intr-un autocar plin cu turisti

Un motociclist maghiar a fost grav ranit dupa ce a intrat cu motocicleta intr-un autocar in care se aflau multi turisti din Ungaria. Accidentul a avut loc luni, in localitatea Sarateni, aproape.

Theresa May, dupa atentatele de la Londra: Este destul! in Marea Britanie a fost mult prea multa toleranta fata de extremism

Premierul britanic Theresa May a declarat duminica, in contextul atentatelor de la Londra, ca in Marea Britanie a existat pana acum mult prea multa toleranta fata de extremism si.

Donald Trump a fost informat despre incidentele din Londra

Presedintele SUA Donald Trump a fost informat de echipa sa pe probleme de securitate despre incidentele din centrul Londrei, a anuntat pe Twitter purtatorul de cuvant al Casei Albe, Sean Spicer.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2461 seconds )