Libnet.ro
UNICEF

00:08

Politist local din Cluj, cercetat penal dupa ce a condus baut si a accidentat mortal o femeie

Adevărul Adevărul,
Politist local din Cluj, cercetat penal dupa ce a condus baut si a accidentat mortal o femeie

Un politist local din comuna Belis, judetul Cluj, este cercetat penal dupa ce, aflat in timpul serviciului, a condus baut si a accidentat mortal o femeie care traversa neregulamentar strada, barbatului urmand sa ii fie desfacut contractul de munca. continuă pe Adevărul

Un politist din Cluj, cercetat penal, dupa ce a OMORAT o femeie, in timpul serviciului

Un politist local din comuna Belis, judetul Cluj, este cercetat penal dupa ce, aflat in timpul serviciului, a condus baut si a accidentat mortal o femeie care traversa neregulamentar strada, barbatului urmand sa ii fie desfacut contractul de munca.

Un politist si un politist local din judetul Contanta au fost prinsi in timp ce primeau mita 600 de euro si un telefon mobil

Doi politisti din judetul Constanta au fost prinsi in flagrant in timp ce primeau mita pentru a interveni in favoarea unei persoane intr-un dosar aflat la Judecatoria Constanta, informeaza Mediafax. Cei.

Politist local, cercetat dupa ce a condus in stare de ebrietate si a accidentat mortal o femeie

Un politist local din comuna Belis, judetul Cluj, este cercetat penal dupa ce, aflat in timpul serviciului, a condus baut si a accidentat mortal o femeie care traversa neregulamentar strada, barbatului urmand.

Constanta: Un politist si un politist local, prinsi primind mita 600 de euro si un telefon mobil

Un politist si un politist local din comuna constanteana Mihail Kogalniceanu au fost prinsi in flagrant in timp ce primeau mita 600 de euro si un telefon mobil de la o persoana pentru a interveni in favoarea acesteia intr-un dosar aflat la Judecatoria.

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2015 CLUJ. Notele obtinute de elevii din Cluj dupa contestatii

Elevii din Cluj afla vineri notele dupa contestatii la examenul de Bacalaureat, in sesiunea iunie-iulie 2015.

Patru candidati pe un loc la Academia de IT din Cluj: Cursurile dureaza 3 ani si sunt gratuite

Academia IT din Cluj, realizata dupa modelul unei scoli similare din Franta, este ravnita de tineri, avand in vedere concurenta acerba: patru candidati pe un loc. Cursurile sunt urmate in acest an de liceeni,.

Singura eleva din Cluj cu media 10 la Bac, premiata cu 1.000 de lei de Consiliul Local

O cheama Ana Gheorghe Milea si este singura eleva din judetul Cluj care a obtinut media 10 la bacalaureat. Ea va fi premiata cu 1. 000 de lei de Consiliul Local Cluj-Napoca, iar cei trei profesori care au.

Un tanar din Cluj, care lucra la construirea unui bloc de locuinte, a murit strivit de un planseu din beton

Un tanar din judetul Bistrita-Nasaud care lucra la construirea unui bloc de locuinte in Cluj-Napoca a murit, miercuri, dupa ce a fost strivit de un planseu din beton amplasat pe un balcon, scrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )