Libnet.ro
UNICEF

12:00

Un politist sucevean a provocat un accident rutier la Cumparatura

Adevărul Adevărul,
Un politist sucevean a provocat un accident rutier la Cumparatura

O masina a IPJ Suceava a fost implicata intr-un accident rutier, miercuri dimineata, pe E85, intre Suceava si Cumparatura. Politistul aflat la volan a intrat intr-o depasire riscanta si a lovit o masina care venea din sens opus. continuă pe Adevărul

Slujitorul Domnului, la un pas sa fie luat la bataie dupa ce a provocat un accident rutier. Nu acordase prioritate intr-o intersectie

Un preot din Baia Mare a fost la un pas sa fie luat bataie dupa ce a provocat un accident. Acesta a intrat intr-o intersectie fara sa acorde prioritate si a lovit o masina condusa de un tanar care abia.

Rusia: 10 morti si 9 raniti in urma unui accident rutier

Cel putin zece persoane au murit, iar alte noua au fost ranite, marti, intr-un accident rutier produs in regiunea Penza din Rusia, anunta Ria Novosti. Potrivit politiei locale, soferul unui microbuz care.

FOTO VIDEO Impact mortal. Un politist si-a pierdut viata intr-un accident rutier

Un politist teleormanean si-a gasit sfarsitul intr-un mod brutal. El a adormit la volanul masinii, a intrat pe contrasens unde s-a izbit frontal cu un autobuz si s-a oprit intr-un copac. Barbatul a ramas prins intre fiarele contorsionate ale masinii, iar echipajul de descarcerare s-a chinuit aproximativ 40 de minute pentru a-l scoate. Din pacate a fost prea tarziu pentru a mai putea fi salvat.

Cel putin zece morti intr-un accident rutier produs in Rusia.

Cel putin zece persoane au murit, marti, in urma coliziunii intre un microbuz si un camion in regiunea Penza Volga), au anuntat autoritatile rusesti, citate de AFP, potrivit Mediafax. Potrivit politiei locale, soferul microbuzului care transporta 18 pasageri a pierdut controlul vehiculului si a intrat in coliziune cu un camion. O masina a fost, de asemenea, implicata in coliziune. Zece persoane au murit, potrivit serviciului de presa al Ministerului de Interne. In 2012 aproximativ 28. 000 de .

Carutas de 79 de ani, in stare grava dupa un accident rutier

Barbatul de 79 de ani se afla intr-o caruta, alaturi de o femeie de 75 de ani. Cei doi au fost raniti dupa ce o masina a intrat in caruta in care se aflau.

FOTO Accident rutier grav la Gurghiu

O femeie in varsta de 37 de ani a ajuns in stare gravala Spitalul de Urgenta din Tirgu-Mures dupa ce masina pecare o conducea s-a izbit violent de un buldoexcavator.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )