Libnet.ro
UNICEF

10:30

Politistii ameninta cu proteste in campania electorala, nemultumiti de banii primiti la rectificare

Adevărul Adevărul,
Politistii ameninta cu proteste in campania electorala, nemultumiti de banii primiti la rectificare

Sindicatul National al Politistilor ameninta cu proteste in timpul campaniei electorale, fata de reducerea jenanta a sumei alocate, prin rectificare bugetara, pentru drepturile restante, precizand ca politistii vor primi doar 8,66% din dreptul pentru echipament pe 2012. continuă pe Adevărul

Politistii ameninta cu proteste in campania electorala, nemultumiti de banii primiti la rectificare

Sindicatul National al Politistilor ameninta cu proteste in timpul campaniei electorale, fata de reducerea jenanta a sumei alocate, prin rectificare bugetara, pentru drepturile restante, precizand ca politistii vor primi doar 8,66% din dreptul pentru echipament pe 2012, informeaza Mediafax.

Politia ameninta cu proteste in campania electorala, nemultumiti de banii primiti la rectificare

Sindicatul National al Politistilor au amenintat cu proteste in timpul campaniei electorale, datorita reducerii jenante a sumei alocate. Prin noua rectificare bugetara s-a stabilit ca politistii vor primi.

Nemultumiri la rectificarea bugetara: Politistii ameninta cu proteste in campania electorala

Politistii sunt nemultumiti de reducerea bugetului lor in urma rectificarii bugetare, astfel ca ameninta cu proteste in timpul campaniei electorale. Sindicatul National al Politistilor si Personalului.

USL a furat startul in campania electorala. ...

Cu promisiunea ca-i duce la muzeu, primarul Robert Negoita a luat ieri 320 de locuitori din sectorul 3 si i-a dus la Parlament sa-i cunoasca pe candidatii USL la alegeri. In zilele urmatoare vor urma si alte actiuni similare. USL a furat startul in cursa pentru un loc in Parlamentul Romaniei. Campania electorala pentru alegerile generale incepe oficial pe 9 noiembrie, dar primarul sectorului 3 din Bucuresti, Robert Negoita, a adunat ieri 320 de persoane carora le-a promis ca le duce sa viziteze .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )