Libnet.ro
UNICEF

13:30

Politistii au efectuat controale la mai multe mori si silozuri din Ialomita

Adevărul Adevărul,
Politistii au efectuat controale la mai multe mori si silozuri din Ialomita

Politistii din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti au efectuat controale la mai multe mori si silozuri din judetul Ialomita, dar si din Bucuresti, in scopul verificarii modului in care se comercializeaza produsele de panificatie. continuă pe Adevărul

Studentii ies in strada. Miercuri, proteste in mai multe centre universitare din tara

Studentii din Capitala si din centrele universitare din tara vor protesta miercuri, anunta Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania, conform Mediafax. Acestia cer alocarea a 6% din.

Scandal intr-un bloc de locuinte sociale: Oamenii evacuati au ocupat mai multe apartamente

Un scandal a izbucnit, miercuri, intr-un bloc de locuinte sociale dinCapitala unde, mai multe persoane care au fost evacuate dintr-o casa nationalizata, au ocupat cateva apartamente, relateazaB1.

Cod galben de ceata in mai multe judete

Meteorologii au emis luni dimineata o avertizare de ceata densa pentru mai multe judete.

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara si in Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) emis duminica mai multe avertizari de cod galben de ceata de scurta durata, valabile pentru cateva judete din tara, inclusiv pentru municipiul Bucuresti.

UPDATE Cod galben de ceata in mai multe judete din tara si in Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) emis duminica mai multe avertizari de cod galben de ceata de scurta durata, valabile pentru cateva judete din tara, inclusiv pentru municipiul Bucuresti.

TOPUL celor mai scumpe artere comerciale din lume. Pe ce loc se afla Bulevardul Magheru.

Cea mai scumpa artera comerciala din lume ramane Causeway Bay, din Hong Kong, unde spatiile de retail se inchiriaza cu aproape 25. 000 euro/mp/an, respectiv peste 2. 000 euro/mp/luna, relateaza Mediafax. Bulevardul 5th Avenue din New York se mentine pe locul secund, cu un pret de 20. 706 euro/mp/an. Pe pozitia trei in clasamentul global se afla Avenue des Champs-elysees din Paris, cu o chirie de 13. 255 de euro/mp/luna. Bulevardul Magheru din Bucuresti a coborat trei pozitii intr-un .

Cel mai mare diamant portocaliu din lume, vandut la licitatie cu 35,5 milioane dolari

Cel mai mare diamant portocaliu din lume, de 14,82 carate, a fost vandut la o licitatie la Geneva pentru 35,54 milioane dolari, potrivit AFP. Barbatul care a cumparat diamantul a parasit sala imediat, in apla.

A fost creata cea mai mare companie aviatica din lume.

Dupa luni de negocieri si discutii, fuziunea dintre American Airlines si US Airways pentru a crea cea mai mare companie aviatica din lume a ajuns la final. Ieri, Departamentul pentru Justitie a SUA si cele doua companii implicate in tranzactie au ajuns la un acord, cu doar doua saptamani inainte ca acest caz sa ajunga in instanta, informeaza New York Times. Rezultatul: US Airways va cumpara American Airlines, fiind astfel infiintata cea mai mare linie aeriana din lume destinata transportului .

Cati bani baga Immochan in cel mai mare centru comercial din Transilvania

Immochan, divizia imobiliara a grupului Auchan, a inceput luni, la Brasov, constructia centrului comercial Coresi, care va cuprinde 130 de magazine, 6. 000 de metri patrati pentru spatii de agrement si cel mai mare hypermarket Auchan din Transilvania.

Cum facem sa avem mai multe femei in management?

S-au schimbat multe lucruri de-a lungul timpului in materie de integrare a femeilor in mediul de business si in societate. Oare?.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )