Libnet.ro
UNICEF

15:30

UPDATE Cod galben de ceata in mai multe judete din tara si in Bucuresti

Adevărul Adevărul,
UPDATE Cod galben de ceata in mai multe judete din tara si in Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) emis duminica mai multe avertizari de cod galben de ceata de scurta durata, valabile pentru cateva judete din tara, inclusiv pentru municipiul Bucuresti. continuă pe Adevărul

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara si in Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) emis duminica mai multe avertizari de cod galben de ceata de scurta durata, valabile pentru cateva judete din tara, inclusiv pentru municipiul Bucuresti.

Atentionare Cod Galben de ceata in Bucuresti si 12 judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica dimineata o atentionare Cod Galben de ceata valabil in Bucuresti si 12 judete din tara, informeaza Mediafax.

Meteorologii au emis sambata dimineata cod galben de ceata in mai multe judete

Meteorologii au emis, sambata dimineata, o avertizare cod galben de ceata pentru mai multe judete. Astfel, in intervalul orar 8. 00 este valabila o avertizare de ceata in judetele Bacau si Neamt.

Meteorologii au emis sambata dimineata cod galben de ceata in mai multe judete. Avertizarea expira la ora 11.00

Meteorologii au emis, sambata dimineata, o avertizare cod galben de ceata pentru mai multe judete. Astfel, in intervalul orar 8. 00 este valabila o avertizare de ceata in judetele Bacau si Neamt.

Cod galben de ceata.Vezi care sunt zonele vizate.

COD GALBEN de ceata in Bucuresti si 12 judete din tara. Care sunt zonele afectateAdministratia Nationala de Meteorologie a emis duminica dimineata COD GALBEN de ceata valabil in Bucuresti si 12 judete din tara. Pana in jurul orei 11. 30, va fi ceata densa in Bucuresti, Ilfov, Dolj, Teleorman, Ialomita, Buzau, Dambovita, Giurgiu, Suceava, Bacau, Neamt, Vrancea si Harghita. In aceste zone, vizibilitatea este redusa local sub 200 m si izolat sub 50 m.

Cod GALBEN de ceata. Vezi zonele afectate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de tip cod galben de ceata, valabil pentru urmatoarele ore. Astfel, pana la ora 11:30, in centrul Munteniei si in Moldova se va semnala ceata.

Cod GALBEN de ceata. Vezi zonele afectate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de tip cod galben de ceata, valabil pentru urmatoarele ore. Astfel, intre orele 09:00 si 11:00, in judetele Neamt, Bacau si Dolj se va.

Luptatorul de Slatina si adversarul de FIER. Dupa mai multe reprize de box IATA cine ramane in picioare

Un tanar din Slatina, baut bine, s-a luat la bataie cu un semn de circulatie. Nu stim cine a avut cel mai mult de suferit, dar cand a plecat, dupa mai multe reprize de box, semnul inca statea in picioare.

Explozii la o conducta de titei din Bacau. Mai multe case au fost afectate

Mai multe explozii s-au produs, vineri, la o conducta de titei din comuna bacauana Urechesti, reprezentantii ISU spunand ca deflagratiile au avut loc in trei sate, in timpul unor lucrari la conducta, si au fost afectate 11 case, fara a fi inregistrate victime.

Mai multe case afectate in Bacau, in urma unei explozii la o conducta de titei

Mai multe explozii s-au produs, vineri, in timp ce se efectuau lucrari la o conducta de tilei din comuna bacauana Urechesti. Deflagratiile au avut loc in trei sate - Urechesti - Slobozia,Cornitel si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )