Libnet.ro
UNICEF

17:30

Mai multe case afectate in Bacau, in urma unei explozii la o conducta de titei

B1 B1,
Mai multe case afectate in Bacau, in urma unei explozii la o conducta de titei

Mai multe explozii s-au produs, vineri, in timp ce se efectuau lucrari la o conducta de tilei din comuna bacauana Urechesti. Deflagratiile au avut loc in trei sate - Urechesti - Slobozia,Cornitel si. continuă pe B1

Siria: Cel putin sapte morti si 50 de raniti in urma unei explozii in Damasc

Cel putin sapte persoane au murit, miercuri, in centrul capitalei siriene, in urma unei explozii. De asemenea, potrivit agentiei Sana, alte 50 de persoane ar fi fost ranite in deflagratia care a lovit piata Hija.

Explozii la o conducta de titei din Bacau. Mai multe case au fost afectate

Mai multe explozii s-au produs, vineri, la o conducta de titei din comuna bacauana Urechesti, reprezentantii ISU spunand ca deflagratiile au avut loc in trei sate, in timpul unor lucrari la conducta, si au fost afectate 11 case, fara a fi inregistrate victime.

Bacau: 11 case, afectate de o explozie.

11 case au fost afectate, vineri, de o explozie la o conducta de titei din comuna bacauana Urechesti, transmite Mediafax. Nici o persoana nu a fost ranita. Exploziile au avut loc in timpul unor lucrari de pompare a presiunii pe o conducta magistrala de titei, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bacau, Andrei Grecu. Potrivit acestuia, conducta subterana de titei a cedat in mai multe zone si au avut loc mai multe explozii, simultan, pe teritoriul a trei .

O tara intreaga este scandalizata. Mai multe fete violate, autorii cunoscuti, insa politia nu face nimic

Politia din Noua Zeelanda este neputincioasa in fata a doi adolescenti, care au violat mai multe minore, potrivit CNN. Presupusele infractiuni au avut loc in urma cu doi ani, victimele fiind tinere mult prea.

Scandal. Mai multe familii evacuate dintr-un imobil din Capitala refuza locuintele sociale.

Mai multe familii, evacuate dintr-un imobil in centrul Capitalei, refuza locuintele sociale date de primarie pe motiv ca spatiul oferit este mult prea mic. oamenii, evacuati, cu cinci luni in urma, dintr-un imobil de pe Bulevardul Regina Maria, au iesit in strada marti, cerand autoritatilor locale solutii. Am fost evacuati pentru ca a revendicat proprietarul casa. Ne-am conformat hotararii judecatoresti care este definitiva si irevocabila, am respectat legea, nu ne-am opus asupra evacuarii, .

Sistemul de la Deveselu va fi testat de mai multe ori inainte de instalare

Sistemul Aegis Ashore, care va functiona la Deveselu, va fi testat de mai multe ori inainte de instalare, primul test fiind programat pentru anul viitor, in Hawaii, a precizat azi, oficialul Emily Kleiman, de la biroul de presa al Lockheed Martin, compania care construieste scutul antiracheta de la Deveselu, conform surselor de presa.

Oficial Lockheed Martin: Sistemul de la Deveselu va fi testat de mai multe ori inainte de instalare

Sistemul Aegis Ashore, care va functiona la Deveselu, va fi testat de mai multe ori inainte de instalare, primul test fiind programat pentru anul viitor, in Hawaii, a precizat joi, pentru Mediafax, Emily M. Kleiman, de la biroul de presa al Lockheed Martin.

Sandra Bullock si Katy Perry, cele mai multe nominalizari la premiile publicului american

Serialul de televiziune Glee, cantareata Katy Perry si actrita Sandra Bullock au primit cele mai multe nominalizari la Peoples Choice Awards, recompense cunoscute si sub denumirea de premiile publicului american, intrucat sunt acordate pe baza voturilor exprimate de fani.

Parlamentarii vor putea beneficia de mai multe zboruri interne pe saptamana

Plenul reunit al Parlamentului a adoptat, marti, o modificare la Statutul deputatilor si senatorilor prin care parlamentarii vor putea beneficia de mai multe zboruri interne pe saptamana, cu conditia ca acestea sa fi fost facute in interes de serviciu si aprobate de Biroul Permanent, transmite Mediafax.

Parlamentarii si-au aprobat mai multe zboruri

Deputatii si senatorii s-au reunit marti in sedinta comuna si au adoptat o modificare la Statutul parlamentarilor care le permite acestora sa efectueze mai multe zboruri interne pe saptamana, cu precizarea sa fie facute in interes de serviciu.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )