Libnet.ro
UNICEF

20:30

Parlamentarii vor putea beneficia de mai multe zboruri interne pe saptamana

Hotnews Hotnews,
 Parlamentarii vor putea beneficia de mai multe zboruri interne pe saptamana

Plenul reunit al Parlamentului a adoptat, marti, o modificare la Statutul deputatilor si senatorilor prin care parlamentarii vor putea beneficia de mai multe zboruri interne pe saptamana, cu conditia ca acestea sa fi fost facute in interes de serviciu si aprobate de Biroul Permanent, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Parlamentarii si-au aprobat mai multe zboruri

Deputatii si senatorii s-au reunit marti in sedinta comuna si au adoptat o modificare la Statutul parlamentarilor care le permite acestora sa efectueze mai multe zboruri interne pe saptamana, cu precizarea sa fie facute in interes de serviciu.

Zboruri interne fara numar pentru parlamentari, daca acestea sunt facute in interes de serviciu

Parlamentarii vor beneficia de mai multe zboruri interne pe saptamana, potrivit unei modificari aduse la articolul referitor la transport din Statul deputatilor si senatorilor, adoptata marti de Plenul Reunit.

Parlamentarii vor o vacanta de vara mai scurta pentru elevi.

Parlamentarii propun ca vacanta de vara a elevilor sa fie mult mai scurta. Astfel, reprezentantii in Legislativ din partea PDL au initiat, potrivit portalului realitatea. net, un proiect de lege care prevede ca vacanta de vara, adica timpul cat copiii nu fac nimic, sa fie umpluta cu activitati educative, de genul scolilor de vara. Se intelege de aici ca respectivele cursuri ar trebui sa fie obligatorii. Asta insemnand drumetii in tara si stranatate sau concerte. Motivul initiativei este ca .

Scandal. Mai multe familii evacuate dintr-un imobil din Capitala refuza locuintele sociale.

Mai multe familii, evacuate dintr-un imobil in centrul Capitalei, refuza locuintele sociale date de primarie pe motiv ca spatiul oferit este mult prea mic. oamenii, evacuati, cu cinci luni in urma, dintr-un imobil de pe Bulevardul Regina Maria, au iesit in strada marti, cerand autoritatilor locale solutii. Am fost evacuati pentru ca a revendicat proprietarul casa. Ne-am conformat hotararii judecatoresti care este definitiva si irevocabila, am respectat legea, nu ne-am opus asupra evacuarii, .

Panica intr-un mall din New Jersey dupa ce un barbat a tras mai multe focuri de arma. Politia il cauta pe atacator

Un centrul comercial din New Jersey estul Statelor Unite) a fost inchis luni seara, dupa ce un barbat inarmat a tras mai multe focuri de arma, potrivit martorilor. Nu au fost anuntate victime. Atacul a avut loc la ora locala 21:20 02:20 GMT marti ), transmite CNN. Centrul comercial a fost evacuat.

Mariana Campeanu: Alocatiile pentru copii vor creste, cel mai probabil, abia din 2015

Alocatiile de stat pentru copii vor creste, cel mai probabil, abia din anul 2015. Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, spune ca este posibil ca pentru urmatorul an sa se gaseasca mai multi bani, doar pentru.

Zgonea: Sunt convins ca Educatia si Sanatatea vor avea bugete mai mari incepand din 2014

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, se declara convins ca domeniile Educatiei si Sanatatii vor primi mai multi bani de la buget incepand cu anul 2014, potrivit unui comunicat transmis.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )