Libnet.ro
UNICEF

23:00

Parlamentarii vor o vacanta de vara mai scurta pentru elevi.

România Liberă România Liberă,
Parlamentarii vor o vacanta de vara mai scurta pentru elevi.

Parlamentarii propun ca vacanta de vara a elevilor sa fie mult mai scurta. Astfel, reprezentantii in Legislativ din partea PDL au initiat, potrivit portalului realitatea. net, un proiect de lege care prevede ca vacanta de vara, adica timpul cat copiii nu fac nimic, sa fie umpluta cu activitati educative, de genul scolilor de vara. Se intelege de aici ca respectivele cursuri ar trebui sa fie obligatorii. Asta insemnand drumetii in tara si stranatate sau concerte. Motivul initiativei este ca . continuă pe România Liberă

VIDEO Victorie scurta pentru Dan Petrescu

Gura de oxigen pentru Dan Petrescu in campionatul Rusiei, unde Dinamo Moscova, echipa fostului international roman, s-a impus, sambata, cu 1-0, in fata celor de la Tom Tomsk. Meciul a contat pentru ultima etapa a turului de campionat.

Zgonea: Sunt convins ca Educatia si Sanatatea vor avea bugete mai mari incepand din 2014

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, se declara convins ca domeniile Educatiei si Sanatatii vor primi mai multi bani de la buget incepand cu anul 2014, potrivit unui comunicat transmis.

Calatoriile cu metroul se scumpesc cu pana la 33%. Vom plati cu 15 lei mai mult pentru abonamentul lunar

Tarifele pentru calatoria cu metroul se vor scumpi cu 25%-33%. Pretul cartelei pentru doua calatorii urmeaza sa creasca de la 4 la 5 lei, a celei cu 10 calatorii de la 15 lei la 20 lei, iar pentru un abonament.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2933 seconds )