Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Victorie scurta pentru Dan Petrescu

Online Sport Online Sport,
VIDEO Victorie scurta pentru Dan Petrescu

Gura de oxigen pentru Dan Petrescu in campionatul Rusiei, unde Dinamo Moscova, echipa fostului international roman, s-a impus, sambata, cu 1-0, in fata celor de la Tom Tomsk. Meciul a contat pentru ultima etapa a turului de campionat. continuă pe Online Sport

Vot de incredere pentru Dan Petrescu de la conducerea lui Dinamo Moscova

Chiar daca rezultatele din acest sezon nu sunt imbucuratoare si presa moscovita a lansat mai multe zvonuri despre o posibila inlocuire a lui Dan Petrescu, prima reactia din partea unui oficial al clubului Dinamo Moscova vine sa intareasca sprijinul de care se bucura Bursucul.

Se strange latul pentru Dan Petrescu: Dinamo Moscova, eliminata surprinzator din Cupa Rusiei de o echipa necunoscuta

Criticii lui Dan Petrescu au un nou motiv de bucurie: Dinamo Moscova a fost eliminata din Cupa Rusiei de o echipa necunoscuta, Salyut din liga a doua rusa, astfel incat tehnicianul roman este foarte aproape de o demitere.

Dan Petrescu ramane calm dupa eliminarea din Cupa Rusiei

Desi nu a obtinut inca niciun trofeu cu Dinamo Moscova, Dan Petrescu a declarat ca nu face o tragedie dupa ce echipa sa a fost eliminata din Cupa Rusiei de o modesta formatie din al doilea esalon.

Sefii lui Dinamo Moscova pregatesc inlocuirea lui Dan Petrescu

Antrenorul roman Dan Petrescu are zilele numarate pe banca tehnica a echipei Dinamo Moscova, iar tot mai multe semnale anticipeaza o inlocuire a sa pana in iarna.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )