Libnet.ro
UNICEF

19:30

Parlamentarii si-au aprobat mai multe zboruri

Adevărul Adevărul,
Parlamentarii si-au aprobat mai multe zboruri

Deputatii si senatorii s-au reunit marti in sedinta comuna si au adoptat o modificare la Statutul parlamentarilor care le permite acestora sa efectueze mai multe zboruri interne pe saptamana, cu precizarea sa fie facute in interes de serviciu. continuă pe Adevărul

Parlamentarii vor putea beneficia de mai multe zboruri interne pe saptamana

Plenul reunit al Parlamentului a adoptat, marti, o modificare la Statutul deputatilor si senatorilor prin care parlamentarii vor putea beneficia de mai multe zboruri interne pe saptamana, cu conditia ca acestea sa fi fost facute in interes de serviciu si aprobate de Biroul Permanent, transmite Mediafax.

Scandal. Mai multe familii evacuate dintr-un imobil din Capitala refuza locuintele sociale.

Mai multe familii, evacuate dintr-un imobil in centrul Capitalei, refuza locuintele sociale date de primarie pe motiv ca spatiul oferit este mult prea mic. oamenii, evacuati, cu cinci luni in urma, dintr-un imobil de pe Bulevardul Regina Maria, au iesit in strada marti, cerand autoritatilor locale solutii. Am fost evacuati pentru ca a revendicat proprietarul casa. Ne-am conformat hotararii judecatoresti care este definitiva si irevocabila, am respectat legea, nu ne-am opus asupra evacuarii, .

Panica intr-un mall din New Jersey dupa ce un barbat a tras mai multe focuri de arma. Politia il cauta pe atacator

Un centrul comercial din New Jersey estul Statelor Unite) a fost inchis luni seara, dupa ce un barbat inarmat a tras mai multe focuri de arma, potrivit martorilor. Nu au fost anuntate victime. Atacul a avut loc la ora locala 21:20 02:20 GMT marti ), transmite CNN. Centrul comercial a fost evacuat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )