Libnet.ro
UNICEF

20:00

Oficial Lockheed Martin: Sistemul de la Deveselu va fi testat de mai multe ori inainte de instalare

Hotnews Hotnews,
 Oficial Lockheed Martin: Sistemul de la Deveselu va fi testat de mai multe ori inainte de instalare

Sistemul Aegis Ashore, care va functiona la Deveselu, va fi testat de mai multe ori inainte de instalare, primul test fiind programat pentru anul viitor, in Hawaii, a precizat joi, pentru Mediafax, Emily M. Kleiman, de la biroul de presa al Lockheed Martin. continuă pe Hotnews

Sistemul de la Deveselu va fi testat de mai multe ori inainte de instalare

Sistemul Aegis Ashore, care va functiona la Deveselu, va fi testat de mai multe ori inainte de instalare, primul test fiind programat pentru anul viitor, in Hawaii, a precizat azi, oficialul Emily Kleiman, de la biroul de presa al Lockheed Martin, compania care construieste scutul antiracheta de la Deveselu, conform surselor de presa.

Sandra Bullock si Katy Perry, cele mai multe nominalizari la premiile publicului american

Serialul de televiziune Glee, cantareata Katy Perry si actrita Sandra Bullock au primit cele mai multe nominalizari la Peoples Choice Awards, recompense cunoscute si sub denumirea de premiile publicului american, intrucat sunt acordate pe baza voturilor exprimate de fani.

O tara intreaga este scandalizata. Mai multe fete violate, autorii cunoscuti, insa politia nu face nimic

Politia din Noua Zeelanda este neputincioasa in fata a doi adolescenti, care au violat mai multe minore, potrivit CNN. Presupusele infractiuni au avut loc in urma cu doi ani, victimele fiind tinere mult prea.

Parlamentarii vor putea beneficia de mai multe zboruri interne pe saptamana

Plenul reunit al Parlamentului a adoptat, marti, o modificare la Statutul deputatilor si senatorilor prin care parlamentarii vor putea beneficia de mai multe zboruri interne pe saptamana, cu conditia ca acestea sa fi fost facute in interes de serviciu si aprobate de Biroul Permanent, transmite Mediafax.

Scandal. Mai multe familii evacuate dintr-un imobil din Capitala refuza locuintele sociale.

Mai multe familii, evacuate dintr-un imobil in centrul Capitalei, refuza locuintele sociale date de primarie pe motiv ca spatiul oferit este mult prea mic. oamenii, evacuati, cu cinci luni in urma, dintr-un imobil de pe Bulevardul Regina Maria, au iesit in strada marti, cerand autoritatilor locale solutii. Am fost evacuati pentru ca a revendicat proprietarul casa. Ne-am conformat hotararii judecatoresti care este definitiva si irevocabila, am respectat legea, nu ne-am opus asupra evacuarii, .

Parlamentarii si-au aprobat mai multe zboruri

Deputatii si senatorii s-au reunit marti in sedinta comuna si au adoptat o modificare la Statutul parlamentarilor care le permite acestora sa efectueze mai multe zboruri interne pe saptamana, cu precizarea sa fie facute in interes de serviciu.

Panica intr-un mall din New Jersey dupa ce un barbat a tras mai multe focuri de arma. Politia il cauta pe atacator

Un centrul comercial din New Jersey estul Statelor Unite) a fost inchis luni seara, dupa ce un barbat inarmat a tras mai multe focuri de arma, potrivit martorilor. Nu au fost anuntate victime. Atacul a avut loc la ora locala 21:20 02:20 GMT marti ), transmite CNN. Centrul comercial a fost evacuat.

VIDEO Cum sa mori de mai multe ori

Moartea face parte din desfasuratorul multor blockbustere hollywoodiene, iar unele dintre cele mai indragite personaje din pelicule, fie ca vrem sau nu, ajung sa aiba un final nefericit chiar inainte de terminarea povestii. Cu toate acestea, unii actori par sa fie sabotati, caci personajele pe care le interpreteaza ajung tot mai des sa moara, in filme.

Alerta pentru pacientii bolnavi de hepatita: Seringi contrafacute, depistate in mai multe farmacii

Zeci de seringi contrafacute au fost depistate in mai mult farmacii din tara. Acestea ar trebui sa contina interferon pentru pacientii care sufera de hepatita si de cancer de piele. Autoritatile spune ca s.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )