Libnet.ro
UNICEF

17:30

Luptatorul de Slatina si adversarul de FIER. Dupa mai multe reprize de box IATA cine ramane in picioare

Antena3 Antena3,
Luptatorul de Slatina si adversarul de FIER. Dupa mai multe reprize de box IATA cine ramane in picioare

Un tanar din Slatina, baut bine, s-a luat la bataie cu un semn de circulatie. Nu stim cine a avut cel mai mult de suferit, dar cand a plecat, dupa mai multe reprize de box, semnul inca statea in picioare. continuă pe Antena3

Explozii la o conducta de titei din Bacau. Mai multe case au fost afectate

Mai multe explozii s-au produs, vineri, la o conducta de titei din comuna bacauana Urechesti, reprezentantii ISU spunand ca deflagratiile au avut loc in trei sate, in timpul unor lucrari la conducta, si au fost afectate 11 case, fara a fi inregistrate victime.

Mai multe case afectate in Bacau, in urma unei explozii la o conducta de titei

Mai multe explozii s-au produs, vineri, in timp ce se efectuau lucrari la o conducta de tilei din comuna bacauana Urechesti. Deflagratiile au avut loc in trei sate - Urechesti - Slobozia,Cornitel si.

Sistemul de la Deveselu va fi testat de mai multe ori inainte de instalare

Sistemul Aegis Ashore, care va functiona la Deveselu, va fi testat de mai multe ori inainte de instalare, primul test fiind programat pentru anul viitor, in Hawaii, a precizat azi, oficialul Emily Kleiman, de la biroul de presa al Lockheed Martin, compania care construieste scutul antiracheta de la Deveselu, conform surselor de presa.

Oficial Lockheed Martin: Sistemul de la Deveselu va fi testat de mai multe ori inainte de instalare

Sistemul Aegis Ashore, care va functiona la Deveselu, va fi testat de mai multe ori inainte de instalare, primul test fiind programat pentru anul viitor, in Hawaii, a precizat joi, pentru Mediafax, Emily M. Kleiman, de la biroul de presa al Lockheed Martin.

Sandra Bullock si Katy Perry, cele mai multe nominalizari la premiile publicului american

Serialul de televiziune Glee, cantareata Katy Perry si actrita Sandra Bullock au primit cele mai multe nominalizari la Peoples Choice Awards, recompense cunoscute si sub denumirea de premiile publicului american, intrucat sunt acordate pe baza voturilor exprimate de fani.

O tara intreaga este scandalizata. Mai multe fete violate, autorii cunoscuti, insa politia nu face nimic

Politia din Noua Zeelanda este neputincioasa in fata a doi adolescenti, care au violat mai multe minore, potrivit CNN. Presupusele infractiuni au avut loc in urma cu doi ani, victimele fiind tinere mult prea.

EY: Piata de fuziuni si achizitii - mai multe tranzactii de valoare mai mica

Restabilirea increderii in economiile locale, disponibilitatea numerarului si a creditelor vor genera o revenire a activitatii de fuziuni si achizitii in Europa Centrala si de Sud-Est, dupa o perioada de scadere a tranzactiilor, se arata in cel mai recent barometru EY - Central and South East Europe Capital Confidence Barometer.

VIDEO Cum sa mori de mai multe ori

Moartea face parte din desfasuratorul multor blockbustere hollywoodiene, iar unele dintre cele mai indragite personaje din pelicule, fie ca vrem sau nu, ajung sa aiba un final nefericit chiar inainte de terminarea povestii. Cu toate acestea, unii actori par sa fie sabotati, caci personajele pe care le interpreteaza ajung tot mai des sa moara, in filme.

Business Report: Ce se intampla cu banii tai cand ajung intr-un fond de pensii private; In urmatorul deceniu, consumul de gaze va creste cu o treime fata de nivelul actual; Surpriza! Cele mai multe oferte de munca pentru romani sunt in strainatate

Rata de fertilitate si economia. O comparatie Romania - UE. Romania ocupa penultimul loc intre tarile Uniunii Europene in ceea ce priveste numarul de copii nascuti. Ce le pregateste Guvernul microintreprinderilor. Potrivit proiectului de Buget pe 2014, regimul microintreprinderilor devine mai restrictiv, cresc contributiile.

Alerta pentru pacientii bolnavi de hepatita: Seringi contrafacute, depistate in mai multe farmacii

Zeci de seringi contrafacute au fost depistate in mai mult farmacii din tara. Acestea ar trebui sa contina interferon pentru pacientii care sufera de hepatita si de cancer de piele. Autoritatile spune ca s.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )