Libnet.ro
UNICEF

05:30

Politistii locali din Targu-Jiu sunt datori cu peste 500.000 de lei statului. Vezi aici de ce

Antena3 Antena3,
Politistii locali din Targu-Jiu sunt datori cu peste 500.000 de lei statului. Vezi aici de ce

Politistii locali din Targu-Jiu sunt datori cu peste 500. 000 de lei statului dupa ce au incasat ilegal cota de hrana. Descoperirea a fost facuta de Curtea de Conturi. Acum, politistii sunt nevoiti sa. continuă pe Antena3

Liga I: Pandurii Targu Jiu - Gaz Metan Medias, scor 2-0

Pandurii Targu Jiu a invins, vineri, in deplasare, cu scorul de 2-0 1-0), echipa Gaz Metan Medias, in primul meci al etapei a VI-a a Ligii I, relateaza Mediafax. Golurile au fost marcate de Buleica 35 si Matulev.

Fostul director ROMATSA a devenit membru in CA al Aeroportului din Targu Mures

Fostul director al ROMATSA Aleodor Francu, care a demisionat in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni, a castigat concursul pentru functia de membru al CA de la Aeroportul Transilvania din Targu Mures, unde va asigura auditul tehnic.

VIDEO Castelul Corvinilor a devenit decor pentru o poveste despre Iancu de Hunedoara. Turistii intarziati au fost opriti la porti de politistii locali

Castelul Corvinilor a fost decorul natural pentru spectacolul Credinta si sange, care spune povestea lui Iancu de Hunedoara. Peste 1. 000 de oameni au venit sa vada teatrul in aer liber oferit publicului de artisti si cascadori, care au participat la festivalul medieval. Numarul locurilor din gradina castelului a fost insa prea mic, astfel ca nu toti cei care au vrut sa asiste la spectacol au fost lasati.

Praktiker reia dezvoltarea retelei si deschide pe 12 septembrie un nou magazin in Targu Jiu

Praktiker , liderul pietei de bricolaj in anul 2008, companie ale carei afaceri au scazut puternic in ultimii cinci ani, va reincepe investitiile in noi spatii comerciale din tomana, urmand astfel sa inaugureze doua noi magazine primul in Targu.

Pandurii a reusit prima victorie din acest sezon. Pandurii s-a impus cu 2-0, in deplasare, in fata formatiei Gaz Metan Medias

Pandurii Targu Jiu a reusit, in aceasta seara, sa obtina prima victorie din acest sezon, in deplasare, impotriva echipei Gaz Metan Medias.

Pandurii au reusit prima victorie din acest sezon. S-au impus cu 2-0, in deplasare, in fata formatiei Gaz Metan Medias

Pandurii Targu Jiu au reusit, vineri seara, sa obtina prima victorie din acest sezon, in deplasare, impotriva echipei Gaz Metan Medias.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )