Libnet.ro
UNICEF

19:30

Polonezii de la AmRest preiau cafenelele Starbucks din Romania si Bulgaria intr-o tranzactie de 16 milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Polonezii de la AmRest preiau cafenelele Starbucks din Romania si Bulgaria intr-o tranzactie de 16 milioane de euro

Grupul polonez AmRest Holdings, operatorul celui mai mare lant de restaurante din Europa Centrala, a anuntat preluarea francizei de cafenele Starbucks in Romania si Bulgaria, intr-o tranzactie estimata la 16 milioane de euro. continuă pe Adevărul

Cafenelele Starbucks din Romania au fost vandute

Compania poloneza AmRest Holdings, cel mai mare operator de restaurante din Europa Centrala, a preluat integral actiunile societatile MCC Romania si MCC Bulgaria, care opereaza lanturile de cafenele Starbucks din cele doua tari, pentru suma de 16.

Afacerile conduse de femeile din Romania au inregistrat cresteri peste medie

Femeile detin o treime din IMM-urile din Romania, iar afacerile pe care le conduc au o crester anuala cu 2% peste media nationala a companiilor, reiese din datele de portofoliu al Bancii Comerciale.

Surpriza de 8 Martie pentru mamele din Romania! Afla cum poti contribui si tu!

Observatorul Antenei 1 continua campania Infinit pentru mama, propunandu-si sa dedice mamelor din Romania cea mai lunga scrisoare. Iata cum se desfasoara acest proiect in care chiar si tu poti intra! .

Cele mai urmarite seriale din Romania

Cele mai urmarite seriale de televiziune din Romania sunt difuzate de Pro TV, Kanal D si Acasa TV. Iata care au fost cele mai de succes productii in luna februarie, luna in care romanii au urmarit, in numar foarte mare, actiunea acestora.

Femeile din Romania aleg cariera in detrimentul vietii de familie: ce rol joaca statul

Numarul femeilor din pozitiile de top din Romania este superior celui inregistrat la nivelul Europei deoarece in lipsa unor stimulente financiare de la stat mai putine romance au ales sa ramana acasa, dupa ce au nascut, pentru a ingriji copiii,.

Primul cinema 4Dx din Romania, in Mega Mall: ce aduce mallul NEPI in materie de entertainment in zona sports bar

Primul cinematograf Cinema City 4Dx din Romania se va deschide in Mega Mall, mall care va fi inaugurat pe 23 aprilie in zona Arenei Nationale. Ce alte zone de distractie va aduce NEPI in Mega Mall, principala deschidere de mall din Bucuresti in 2015.

Filmul SFChappie, in cinematografele din Romania

Incepand din 6 martie, in toate cinematografele din Romania poate fi vizionat filmul SF Chappie. Pelicula aduce pe marile ecrane povestea unei lumi ce se afla sub controlul politistilor androizi robotizati.

New York Times: Avantul luat de domeniul judiciar din Romania este pe cale sa dea nastere unui abuz de putere

Cotidianul The New York Times a publicat un articol de opinie, sub semnatura lui Patrick Basham, privind evolutia din ultima vreme a luptei anticoruptiei in Romania. Autorul articolului considera ca.

Aproape 500.000 de gospodarii din Romania risca sa ramana fara servicii TV de la 17 iunie 2015/TVR si SNR cer Guvernului sa prelungeasca transmisia analogica pana la sfarsitul anului 2016

TVR si SNR, operatorul national care transmite posturile publice de televiziune, solicita Guvernului prelungirea transmisiei analogice, in paralel cu cea terestra digitala, pana la data de 31. 2016, in ciuda obligatiilor internationale asumate de Romania de a inceta total emisia analogica terestra receptionata din eter printr-o simpla antena) de la 17 iunie 2015. Platitorilor de taxa TV trebuie sa li se garanteze dreptul la programele televiziunii publice si dupa trecerea la transmisia terestra digitala, spune Stelian Tanase, directorul general al TVR, invocand ca aproape 500. 000 de gospodarii sunt dependente de receptia TV terestra. Apelul vine in contextul in care SNR risca sa nu-si indeplineasca obligatiile de retransmisie TV asumate in baza unei licitatii organizate de ANCOM anul trecut. De notat ca singura obligatie de acoperire TV impusa de ANCOM, in baza strategiei Guvernului, este pentru 31 decembrie 2016. Autoritatile nu au luat in calcul ce probleme va intampina populatia de la 17 iunie 2015.

VIDEO Robert Cazanciuc: Inchisoarea nu e hotel. Inchisoarea din Romania in ziua de astazi de foarte multe ori este la limita demnitatii umane

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a afirmat joi ca nu reprezinta o noutate faptul ca inchisoarea nu este hotel, dar a subliniat ca pentru a construi noi penitenciare si a le moderniza pe cele existente la standarde europene Romania ar avea nevoie de cel putin un miliard de euro. Declaratia vine in contextul in care Monica Iacob Ridzi, sotul si avocatii s-au plans de conditiile din penitenciar, acuzatii care au fost preluate pe larg, fara dovezi, de o parte a presei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )