Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cafenelele Starbucks din Romania au fost vandute

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cafenelele Starbucks din Romania au fost vandute

Compania poloneza AmRest Holdings, cel mai mare operator de restaurante din Europa Centrala, a preluat integral actiunile societatile MCC Romania si MCC Bulgaria, care opereaza lanturile de cafenele Starbucks din cele doua tari, pentru suma de 16. continuă pe Wall-Street Ro

Polonezii de la AmRest preiau cafenelele Starbucks din Romania si Bulgaria intr-o tranzactie de 16 milioane de euro

Grupul polonez AmRest Holdings, operatorul celui mai mare lant de restaurante din Europa Centrala, a anuntat preluarea francizei de cafenele Starbucks in Romania si Bulgaria, intr-o tranzactie estimata la 16 milioane de euro.

Cele mai urmarite seriale din Romania

Cele mai urmarite seriale de televiziune din Romania sunt difuzate de Pro TV, Kanal D si Acasa TV. Iata care au fost cele mai de succes productii in luna februarie, luna in care romanii au urmarit, in numar foarte mare, actiunea acestora.

Afacerile conduse de femeile din Romania au inregistrat cresteri peste medie

Femeile detin o treime din IMM-urile din Romania, iar afacerile pe care le conduc au o crester anuala cu 2% peste media nationala a companiilor, reiese din datele de portofoliu al Bancii Comerciale.

Surpriza de 8 Martie pentru mamele din Romania! Afla cum poti contribui si tu!

Observatorul Antenei 1 continua campania Infinit pentru mama, propunandu-si sa dedice mamelor din Romania cea mai lunga scrisoare. Iata cum se desfasoara acest proiect in care chiar si tu poti intra! .

Femeile din Romania aleg cariera in detrimentul vietii de familie: ce rol joaca statul

Numarul femeilor din pozitiile de top din Romania este superior celui inregistrat la nivelul Europei deoarece in lipsa unor stimulente financiare de la stat mai putine romance au ales sa ramana acasa, dupa ce au nascut, pentru a ingriji copiii,.

Primul cinema 4Dx din Romania, in Mega Mall: ce aduce mallul NEPI in materie de entertainment in zona sports bar

Primul cinematograf Cinema City 4Dx din Romania se va deschide in Mega Mall, mall care va fi inaugurat pe 23 aprilie in zona Arenei Nationale. Ce alte zone de distractie va aduce NEPI in Mega Mall, principala deschidere de mall din Bucuresti in 2015.

Filmul SFChappie, in cinematografele din Romania

Incepand din 6 martie, in toate cinematografele din Romania poate fi vizionat filmul SF Chappie. Pelicula aduce pe marile ecrane povestea unei lumi ce se afla sub controlul politistilor androizi robotizati.

VIDEO Robert Cazanciuc: Inchisoarea nu e hotel. Inchisoarea din Romania in ziua de astazi de foarte multe ori este la limita demnitatii umane

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a afirmat joi ca nu reprezinta o noutate faptul ca inchisoarea nu este hotel, dar a subliniat ca pentru a construi noi penitenciare si a le moderniza pe cele existente la standarde europene Romania ar avea nevoie de cel putin un miliard de euro. Declaratia vine in contextul in care Monica Iacob Ridzi, sotul si avocatii s-au plans de conditiile din penitenciar, acuzatii care au fost preluate pe larg, fara dovezi, de o parte a presei.

Mai multe ONG-uri din Romania felicita Channel 4: Protestele oficialilor romani, generate de ignoranta sau de ipocrizie

Mai multe ONG-uri romanesti felicita postul britanic Channel 4 pentru seria de reportaje The Romanians are Coming, aratand ca protestele oficialilor romani au fost generate de ignoranta sau de ipocrizie fata de problema saraciei, transmite Mediafax.

FOTO. O carte din Romania, premiata pentru designul inedit

O carte romaneasca a fost premiata pentru designul inedit in cadrul concursului international Best Book Design from all over the World, desfasurat in Germania, informeaza site-ul vingalac. ro.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )