Libnet.ro
UNICEF

00:08

Ponta: Administrator la Oltchim si privatizare reluata in 6 luni daca Diaconescu nu plateste.

România Liberă România Liberă,
Ponta: Administrator la Oltchim si privatizare reluata in 6 luni daca Diaconescu nu plateste.

Guvernul este pregatit sa numeasca un nou management la Oltchim si sa dispuna administrarea speciala a combinatului daca Dan Diaconescu nu achita pana luni pretul pe actiuni, iar in maximum sase luni va relua procesul de privatizare cu un investitor strategic, a anuntat premierul Victor Ponta, intr-o conferinta de presa sustinuta, marti, la Ministerul Economiei, potrivit Mediafax. Executivul va aloca si un imprumut din fondurile de privatizare pentru repornirea combinatului. Potrivit . continuă pe România Liberă

Cezar Preda, dupa declaratiile lui Ponta despre Oltchim: Iesire a unui premier plagiator.

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, marti, ca afirmatiile premierului Victor Ponta privind Oltchim reprezinta o iesire a unui prim-ministru plagiator, ca un regior insotit de doi sufleori nereusiti, potrivit Mediafax. Am vazut, astazi la pranz, o iesire a unui prim-ministru plagiator, ca un regizor insotit de doi sufleori nereusiti, sa ne spuna filmul fabricii Oltchim. In dispretul celor 3. 000 de oameni care au probleme, domnul Ponta incepe sa strige hotii!.

Ponta: Privatizarea Oltchim va fi reluata anul viitor. Asa-zisul castigator nu a avut bani

57 Premierul a declarat ca privatizarea combinatului de la RM. Valcea a devenit o miza politica. 28 Dan Diaconescu neaga cu vehementa existenta unor intelegeri intre el si reprezentantii PDL in privinta combinatului Oltchim. 40 Adriean Videanu: Cerem demisia guvernului Ponta --------------------- *UPDATE: 12. 10 Ponta acuza o intelegere oculta: Videanu s-a inteles cu Diaconescu pentru Oltchim ------------------- *UPDATE: 12. 10 Ponta: Videanu s-a inteles cu Diaconescu pentru Oltchim -------------------- *UPDATE 12. 00 Dan Diaconescu pleaca de la sediul Ministerului Economiei la Judecatoria Sectorului 1, acolo unde va asista la procesul in care este judecat pentru santajarea unor persoane de la care ar fi cerut importante sume de bani pentru a nu difuza reportaje TV. 22 Dan Diaconescu este asteptat sa iasa din Ministerul Economiei de la negocierile pentru semnarea contractului ---------------- *UPDATE 10. 20 Actiunile Oltchim sunt retrase de la tranzactionare si astazi. 15 Liderul de sindicat de la Oltchim, Mihai Diculoiu, este prezent astazi la Ministerul Economiei, la cererea lui Dan Diaconescu, pentru a participa la semnarea contractului de privatizare.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )