Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ponta a ajuns la Beijing pentru o vizita oficiala de trei zile in China

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta a ajuns la Beijing pentru o vizita oficiala de trei zile in China

Premierul Victor Ponta, insotit de o delegatie guvernamentala din care mai fac parte ministrii Liviu Dragnea, Daniel Constantin, Ioan Rus si Constantin Nita, a ajuns azi la Beijing, unde va incepe o vizita oficiala de trei zile, in perioada 31 august - 2 septembrie la invitatia prim-ministrului Consiliului de Stat al R. Chineze, Li Keqiang, transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta incepe azi o vizita de trei zile in China

Premierul Victor Ponta a ajuns azi la Beijing, urmand sa efectueze o vizita oficiala de trei zile in China, anunta Agerpres.

Premierul Ponta a ajuns la Beijing, pentru o vizita de trei zile in China

Prim-ministrul Victor Ponta a inceput, duminica, o vizita oficiala in China, la Beijing. Aeronava cu care s-a deplasat a survolat estul Ucrainei si Rusia, zburand prin apropiere de Harkov. Victor Ponta a venit la.

Victor Ponta incepe o vizita de trei zile in China

Premierul Victor Ponta a ajuns duminica la Beijing, urmand sa efectueze o vizita oficiala de trei zile in China, anunta Agerpres. Ponta a fost invitat de prim-ministrul Consiliului de Stat al Chinei, dar va avea o intrevedere si cu presedintele acestei tari.

Premierul Victor Ponta a inceput o vizita oficiala in China

Premierul Victor Ponta a ajuns, duminica, la Beijing, unde va incepe o vizita oficiala in China, dupa ce aeronava cu care s-a deplasat a survolat estul Ucrainei si Rusia, informeaza Mediafax. Victor Ponta este.

Ministrul Eugen Teodorovici, in vizita oficiala in Croatia

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, efectueaza in perioada 28 - 30 august o vizita oficiala in Croatia, la invitatia viceprim-ministrului, ministrului Dezvoltarii Regionale si Fondurilor Europene din Croatia, Branko Gr269;ic.

Ponta: Prima varianta pentru comisar european este Dacian Ciolos, la Agricultura, a doua nominalizare este o femeie

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, ca prima propunere a Romaniei pentru Comisia Europeana a fost Dacian Ciolos, pentru portofoliul Agriculturii, iar a doua nominalizare facuta este o femeie.

Ponta: Prima varianta pentru comisar european este Dacian Ciolos, la Agricultura, iar a doua nominalizare este categoric o femeie (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, ca prima propunere a Romaniei pentru Comisia Europeana a fost Dacian Ciolos, pentru portofoliul Agriculturii, iar a doua nominalizare facuta este o femeie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )