Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ponta: Eu si Antonescu nu o sa ne certam niciodata.

România Liberă România Liberă,
Ponta: Eu si Antonescu nu o sa ne certam niciodata.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, in privinta afirmatiilor lui Crin Antonescu potrivit carora presedintelui Traian Basescu este un politician inteligent, ca este in asentimentul liderului PNL. Crin Antonescu a vorbit intr-o emisiune TVR despre calitatile lui Traian Basescu: Calitatile dnului Basescu sunt foarte multe, este vorba de curaj in politica, este vorba de personalitate, este vorba de autoritate, de inteligenta, si cand spun inteligenta nu ma refer la trucuri, viclesuguri, ci . continuă pe România Liberă

Ponta ii da replica lui Basescu. Cum raspunde premierul la propunerea presedintelui

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, intrebat daca accepta propunerea presedintelui Basescu de a fi prezent in decembrie la Oslo, la decernarea premiului Nobel pentru pace acordat Uniunii Europene, ca.

Ponta ii raspunde lui Basescu: in loc de Nobel, prefer pe 10 decembrie un premiu din partea ...

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, intrebat daca accepta propunerea presedintelui Basescu de a fi prezent in decembrie la Oslo, la decernarea premiului Nobel pentru pace acordat Uniunii Europene, ca prefera ca la data respectiva sa primeasca un alt premiu, si anume din partea romanilor, scrie Mediafax. Ma bucura preocuparile domnului presedinte, dar eu am alte preocupari. De aceea am vorbit de un lucru foarte serios, si anume de sumele alocate Romaniei in 2014-2020, cand domnul .

Florin Georgescu ii va tine locul lui Ponta in timpul campaniei electorale

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, dupa sedinta USL, ca liderii Uniunii vor participa la campania electorala indiferent de functiile pe care le ocupa institutional, vicepremierul Florin Gerogescu foto) urmand sa asigure non-stop activitatea.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )