Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta: Antonescu a fost prezent la toate discutiile din USL. Am avut mandat total din partea Uniunii

Adevărul Adevărul,
Ponta: Antonescu a fost prezent la toate discutiile din USL. Am avut mandat total din partea Uniunii

Premierul Victor Ponta a declarat joi, dupa sedinta conducerii Partidului Social Democrat, ca masura privind reesalonarea creditelor, criticata de liberali, a fost asumata de comun acord in cadrul USL, iar liderul PNL Crin Antonescu a fost prezent la toate discutiile pe aceasta tema. continuă pe Adevărul

Surse: Frunzaverde, propunerea PNL pentru Interne. intalnire Ponta-Antonescu, pe tema MAI

Update 14. 10 - Premierul Victor Ponta a anuntat, joi, dupa CEx al PSD, ca va avea curand o intalnire cu copresedintele USL, Crin Antonescu, pe subiectul Ministerului de Interne. Cei doi vor discuta despre.

Udrea nu-l vea pe Cezar Preda in PMP: A fost motivul plecarii mele din PLD.

Eena Udrea a declarat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, la sediul PMP, ca in timpul guvernarii USL s-au pierdut doua miliarde de euro. Totodata, Udrea a spus ca nu au existat discutii despre venirea lui Cezar Preda in PMP si nici nu vor exista, din partea acestei formatiuni politice. Deputatul Elena Udrea a mai aratat ca Guvernul Ponta nu este capabil sa gestioneze situatii de criza si ca trebuie sa-si asume moartea oamenilor in accidentul aviatic din Muntii Apuseni. Mii de .

Udrea nu-l vrea pe Cezar Preda in PMP: A fost motivul plecarii mele din PDL.

Elena Udrea a declarat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, la sediul PMP, ca in timpul guvernarii USL s-au pierdut doua miliarde de euro. Totodata, Udrea a spus ca nu au existat discutii despre venirea lui Cezar Preda in PMP si nici nu vor exista, din partea acestei formatiuni politice. Deputatul Elena Udrea a mai aratat ca Guvernul Ponta nu este capabil sa gestioneze situatii de criza si ca trebuie sa-si asume moartea oamenilor in accidentul aviatic din Muntii Apuseni. Mii de .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )