Libnet.ro
UNICEF

22:45

Udrea nu-l vrea pe Cezar Preda in PMP: A fost motivul plecarii mele din PDL.

România Liberă România Liberă,
Udrea nu-l vrea pe Cezar Preda in PMP: A fost motivul plecarii mele din PDL.

Elena Udrea a declarat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, la sediul PMP, ca in timpul guvernarii USL s-au pierdut doua miliarde de euro. Totodata, Udrea a spus ca nu au existat discutii despre venirea lui Cezar Preda in PMP si nici nu vor exista, din partea acestei formatiuni politice. Deputatul Elena Udrea a mai aratat ca Guvernul Ponta nu este capabil sa gestioneze situatii de criza si ca trebuie sa-si asume moartea oamenilor in accidentul aviatic din Muntii Apuseni. Mii de . continuă pe România Liberă

Udrea nu il vrea pe Cezar Preda in PMP: Sunt diferente uriase intre mine si el. A insemnat motivul plecarii mele din PDL

Deputatul Elena Udrea a comentat plecarea lui Cezar Preda din PDL si a punctat faptul ca nu ar pune in echipa PMP o persoana care pun frustrarile deasupra partidului.

Elena Udrea nu-l vrea pe Cezar Preda in PMP: Sunt diferente uriase intre mine si el. A insemnat motivul plecarii mele din PDL

Deputatul Elena Udrea a vorbit, miercuri, despre plecarea lui Cezar Preda din PDL, precizand ca nu ar aduce in Partidul Miscarea Populara o persoana care isi pozitioneaza frustrarile deasupra partidului.

Elena Udrea nu-l vrea pe Cezar Preda in PMP: Sunt diferente uriase intre mine si el. A insemnat motivul plecarii mele din PDL (VIDEO)

Deputatul Elena Udrea a vorbit, miercuri, despre plecarea lui Cezar Preda din PDL, precizand ca nu ar aduce in Partidul Miscarea Populara o persoana care isi pozitioneaza frustrarile deasupra partidului.

Udrea nu-l vea pe Cezar Preda in PMP: A fost motivul plecarii mele din PLD.

Eena Udrea a declarat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, la sediul PMP, ca in timpul guvernarii USL s-au pierdut doua miliarde de euro. Totodata, Udrea a spus ca nu au existat discutii despre venirea lui Cezar Preda in PMP si nici nu vor exista, din partea acestei formatiuni politice. Deputatul Elena Udrea a mai aratat ca Guvernul Ponta nu este capabil sa gestioneze situatii de criza si ca trebuie sa-si asume moartea oamenilor in accidentul aviatic din Muntii Apuseni. Mii de .

Cezar Preda a demisionat din functiile din PDL: Ma pot lupta cu Ponta, Udrea, dar nu cu colegii mei

Deputatul PDL Cezar Preda a anuntat, miercuri, ca demisioneaza din functiile de vicepresedinte al PDL la nivel national si de presedinte al PDL Buzau, spunand ca a luat decizia dupa ce a fost criticat in partid pentru afirmatiile sale potrivit carora PDL a creat un monstru numit USL, relateaza Mediafax.

Cezar Preda a demisionat din functiile din PDL: Ma pot lupta cu Ponta, Udrea, Basescu, dar nu cu colegii mei

Update 12. 15- Deputatul PDL Cezar Preda a anuntat, miercuri, ca demisioneaza din functiile de vicepresedinte al PDL la nivel national si de presedinte al PDL Buzau, confirmand astfel informatiile pe.

Cezar Preda a demisionat din functiile din PDL: Ma pot lupta cu Ponta, Udrea, dar nu cu colegii mei

Deputatul PDL Cezar Preda a anuntat, miercuri, ca demisioneaza din functiile de vicepresedinte al PDL la nivel national si de presedinte al PDL Buzau. Acesta a declarat ca a luat aceasta decizie din cauza.

UPDATE. Deputatul Cezar Preda a demisionat din functiile PDL.

Deputatul PDL Cezar Preda a anuntat, miercuri, ca demisioneaza din functiile de vicepresedinte al PDL la nivel national si de presedinte al PDL Buzau, spunand ca a luat decizia dupa ce a fost criticat in partid pentru afirmatiile sale potrivit carora PDL a creat un monstru numit USL, conform Mediafax. Deputatul Cezar Preda isi da demisia din PDL, conform Agerpres. Politicianul isi va da demisia atat din functia de vicepresedinte al PDL, cat si din cea de presedinte al organizatiei .

VIDEO Liderul PDL Cezar Preda a demisionat din functiile de conducere, ca sa scape de criticile lui Emil Boc

Liderul PDL, Cezar Preda, a anuntat, miercuri, ca demisioneaza din functiile de vicepresedinte la nivel national si de presedinte al PDL Buzau. Preda a spus ca a luat aceasta decizie, dupa ce a fost criticat in partid, mai ales de catre apropiatii lui Emil Boc, pentru afirmatiile sale conform carora PDL a creat un monstru numit USL.

Raul Florescu, ales presedinte interimar PDL Buzau, dupa demisia lui Cezar Preda din toate functiile

Raul Florescu a fost ales presedinte interimar al PDL Buzau, dupa ce deputatul Cezar Preda a demisionat miercuri din toate functiile detinute in partid. Florescu a ocupat pana acum functia de.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )