Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ponta anunta o taxa pentru soferii care vor circula intre Pitesti si Constanta

Adevărul Adevărul,
Ponta anunta o taxa pentru soferii care vor circula intre Pitesti si Constanta

Soferii care vor circula pe autostrada intre Pitesti si Constanta vor fi obligati sa achite o taxa, iar din banii astfel colectati vor fi acoperite costurile de modernizare a centurii de sud a Capitalei, a lasat astazi premierul Victor Ponta sa se inteleaga din declaratiile sale. continuă pe Adevărul

O noua taxa de drum vizeaza soferii

Soferii care vor circula pe autostrada intre Pitesti si Constanta vor fi obligati sa achite o taxa, iar din banii astfel colectati vor fi acoperite costurile de modernizare a centurii de sud a Capitalei, reiese din declaratiile premierului Victor Ponta.

FRF: Reducere pentru suporterii care cumpara bilete la ambele partide, cu Ungaria si Turcia

Federatia Romana de Fotbal anunta ca fanii care vor comanda online bilete atat la meciul pe care reprezentativa Romaniei il va disputa cu Ungaria, cat si la cel cu Turcia, ambele din preliminariile Cupei Mondiale din 2014, vor beneficia de o reducere de 5%.

Tarile din sudul Europei ofera vize chinezilor bogati care vor sa cumpere proprietati scumpe

Guvernele din Cipru, Grecia si Portugalia ofera vize in regim de urgenta cetatenilor chinezi bogati, care vor sa cumpere proprietati scumpe, iar Spania este pe cale sa adopte o strategie similara, in incercarea de a sustine piata imobiliara, potrivit Bloomberg, citata de Mediafax.

Tarile din sudul Europei ofera vize chinezilor bogati care vor sa cumpere proprietati scumpe.

Guvernele din Cipru, Grecia si Portugalia, grav afectate de criza, ofera vize in regim de urgenta chinezilor bogati care vor sa cumpere proprietati scumpe, iar Spania este pe cale sa adopte o strategie similara, in incercarea de a sustine piata imobiliara, relateaza Bloomberg, potrivit Mediafax. Potrivit brokerilor imobiliari, sansa de a cumpara o proprietate la un pret scazut in sudul Europei si obtinerea unei asa-numite vize de aur este oferita in special investitorilor chinezi. Bogatii .

Ponta anunta ca luni dimineata Traian Basescu va primi noua propunere la Transporturi

Premierul Victor Ponta a anuntat ca ii va trimite luni dimineata presedintelui Traian Basescu noua nominalizare pentru functia de ministru al Transporturilor, dupa ce PNL se va intruni duminica pentru a decide numele liberalului propus in acest scop.

Ponta anunta ca ii va trimite luni dimineata presedintelui nominalizarea pentru Transporturi

Premierul Victor Ponta a anuntat ca ii va trimite luni dimineata presedintelui Traian Basescu noua nominalizare pentru functia de ministru al Transporturilor, dupa ce PNL va lua o decizie in acest sens, transmite Realitatea. net.

Victor Ponta: Centura de Sud a Capitalei se face, dar va fi cu plata (VIDEO)

Vesti proaste pentru cei care vor folosi centura de sud a Capitalei. Cand va fi gata, drumul ocolitor al Bucurestiului ce va lega autostrazile A1 si A3 va fi cu plata. Anuntul a fost facut astazi de premierul.

Cursuri pentru cei care vor sa fie administratori de bloc

Uniunea Profesionala a Administratorilor din Arad anunta ca face inscrieri pentru cursul de administratori de condominii, care va incepe in data de 27 august.

S-a lansat programul Litoralul pentru toti. Care sunt preturile la editia de toamna

Editia de toamna a programului Litoralul pentru toti se va desfasura in perioada 2 - 29 septembrie si areaceleasi tarife maximale ca in editia mai-iunie, a anuntatAsociatia Litoral-Delta.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )