Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ponta anunta ca ii va trimite luni dimineata presedintelui nominalizarea pentru Transporturi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta anunta ca ii va trimite luni dimineata presedintelui nominalizarea pentru Transporturi

Premierul Victor Ponta a anuntat ca ii va trimite luni dimineata presedintelui Traian Basescu noua nominalizare pentru functia de ministru al Transporturilor, dupa ce PNL va lua o decizie in acest sens, transmite Realitatea. net. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta va trimite luni la Cotroceni nominalizarea pentru Ministerul Transporturilor

Premierul Victor Ponta a anuntat ca ii va trimite luni presedintelui Traian Basescu nominalizarea pentru Ministerul Transporturilor. 'Vrem sa avem un ministru al Transporturilor care sa se ocupe de toate lucrurile, a spus joi premierul Ponta, ministru interimar al Transporturilor, aflat in inspectie pe centura Capitalei. Intrebat despre posibilitatea unei rocade intre membrii Cabinetului Ponta, astfel incat un alt ministru sa preia portofoliul Transporturilor, premierul a exclus o astfel de varianta.

Ponta ii va trimite luni lui Basescu noua propunere pentru Transporturi

Premierul Victor Ponta a anuntat ca ii va trimite luni dimineata presedintelui Traian Basescu noua nominalizare pentru functia de ministru al Transporturilor, dupa ce PNL va lua o decizie in acest sens.

Ponta anunta ca luni dimineata Traian Basescu va primi noua propunere la Transporturi

Premierul Victor Ponta a anuntat ca ii va trimite luni dimineata presedintelui Traian Basescu noua nominalizare pentru functia de ministru al Transporturilor, dupa ce PNL se va intruni duminica pentru a decide numele liberalului propus in acest scop.

Ponta anunta o taxa pentru soferii care vor circula intre Pitesti si Constanta

Soferii care vor circula pe autostrada intre Pitesti si Constanta vor fi obligati sa achite o taxa, iar din banii astfel colectati vor fi acoperite costurile de modernizare a centurii de sud a Capitalei, a lasat astazi premierul Victor Ponta sa se inteleaga din declaratiile sale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )