Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ponta il asteapta pe Iohannis pentru a discuta numele noului ministru de Finante

Antena3 Antena3,
Ponta il asteapta pe Iohannis pentru a discuta numele noului ministru de Finante

Premierul Victor Ponta a anuntat asteapta ca presedintele Klaus Iohannis sa se intoarca de la Summitul UE pentru a discuta numele noului ministru de Finante. Discutiile vor avea loc astazi dupa ora 19 cand. continuă pe Antena3

Ponta il asteapta pe Iohannis sa revina in tara pentru a discuta de noul ministru al Finantelor. Secretarul de stat Dan Manolescu, in carti pentru functie

Premierul Victor Ponta a anuntat ca il asteapta pe presedintele Klaus Iohannis, aflat la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, sa revina la Bucuresti pentru a se consulta cu acesta referitor la numirea unui nou ministru de Finante. Propus pentru aceasta functie ar fi Dan Manolescu, secretar de stat in Ministerul Finantelor.

Ponta il asteapta pe Iohannis sa revina la Bucuresti pentru a discuta de noul ministru de Finante

Premierul Victor Ponta a anuntat ca il asteapta pe presedintele Klaus Iohannis, aflat la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, sa revina la Bucuresti pentru a se consulta cu acesta referitor la numirea unui nou ministru de Finante.

SURSE: Consultari la Cotroceni pe tema numirii noului ministru al Finantelor

Surse din cadrul Palatului Victoria sustin ca vineri vor avea loc consultari la Palatul Cotroeni intre Klaus Iohannis si Victor Ponta. Teme discutiilor va fi numirea noului minister al Finantelor .

Iohannis: Pentru Romania, Piata Interna a Energiei inseamna preturi accesibile si crestere economica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca a sustinut la Consiliul European obiectivul de finalizare a Pietei Interne a Energiei, care inseamna pentru Romania dezvoltarea infrastructurii energetice, preturi accesibile pentru consumatori,.

Ce isi doreste Iohannis pentru finalul mandatului sau

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca tara noastra are sansa ca, beneficiind de fonduri UE, sa finalizeze procesul de dezinstitutionalizare a sistemului de protectie a copilului si ca isi doreste ca la finalul mandatului sa existe alternative la centrele de plasament pentru copii, relateaza Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )