Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ponta il avertizeaza pe seful CFR Marfa ca ii trimite DNA-ul pe cap.

România Liberă România Liberă,
Ponta il avertizeaza pe seful CFR Marfa ca ii trimite DNA-ul pe cap.

Premierul Victor Ponta l-a avertizat pe directorul general al CFR Marfa ca ii va trimite DNA-ul pe cap daca i s-a urat cu binele si vinde lucruri din companie inainte ca statul sa semneze contractul de privatizare cu investitorul care a castigat licitatia, relateaza Mediafax. La inceputul sedintei de joi a Executivului, in absenta ministrului de resort, Relu Fenechiu, Victor Ponta i-a cerut reprezentantului Transporturilor sa-l avertizeze pe directorul general al CFR Marfa sa nu mai vanda . continuă pe România Liberă

Ponta il avertizeaza pe seful CFR Marfa ca trimite DNA-ul pe cap.

Premierul Victor Ponta l-a avertizat pe directorul general al CFR Marfa ca ii va trimite DNA-ul pe cap daca i s-a urat cu binele si vinde lucruri din companie inainte ca statul sa semneze contractul de privatizare cu investitorul care a castigat licitatia, relateaza Mediafax. La inceputul sedintei de joi a Executivului, in absenta ministrului de resort, Relu Fenechiu, Victor Ponta i-a cerut reprezentantului Transporturilor sa-l avertizeze pe directorul general al CFR Marfa sa nu mai vanda .

Ponta il avertizeaza pe seful CFR Marfa ca trimite DNA daca mai vinde active

Premierul Victor Ponta l-a avertizat pe directorul general al CFR Marfa ca ii va trimite DNA-ul pe cap daca i s-a urat cu binele si vinde lucruri din companie inainte ca statul sa semneze contractul de privatizare cu.

Victor Ponta: Sa-i transmiteti directorului de la CFR Marfa ca-i trimit DNA pe cap daca mai vinde vagoane la fier vechi

Premierul a facut un apel la ministrul Transporturilor sa verifice informatiilor potrivit carora de la CFR Marfa s-ar fi vandut vagoane si sa ii transmita directorului companiei ca va trimite el DNA-ul pe cap.

Victor Ponta: Sa-i transmiteti directorului de la CFR Marfa ca-i trimit DNA pe cap daca mai vinde vagoane

Premierul a facut un apel la ministrul Transporturilor sa verifice informatiile potrivit carora de la CFR Marfa s-ar fi vandut vagoane si sa ii transmita directorului companiei ca va trimite el DNA-ul pe cap.

Victor Ponta, in sedinta de guvern: Transmiteti-i directorului CFR ca ii trimit eu DNA-ul pe cap daca mai vinde vagoane vechi

Primul ministru Victor Ponta i-a cerut ministrului Transporturilor, in sedinta de guvern de joi, sa faca verificari la CFR Marfa, privind unele informatii care arata nu mai putin de 3 mii de vagoane vechi.

Termenul de plata pentru privatizarea CFR Marfa - prelungit

Procesul de privatizare a operatorului feroviar de marfa aduce noi surprize, fiind preconizate unele modificari legate de contractul de vanzare-cumparare a pachetului majoritar de 51% din actiunile CFR Marfa.

Basescu, despre privatizarea CFR Marfa: Nu am incredere in acest proces.

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la Digi 24, ca nu are incredere in derularea procesului de privatizare de la CFR Marfa, scrie Mediafax. El a precizat ca transformarea datoriilor in actiuni s-a facut dupa ce licitatia a inceput, ceea ce nu este in regula. Citeste si Basescu: Sunt convins ca vom avea in raportul MCV observatii privind revizuirea Constitutiei Nu am incredere in acest proces, a spus Basescu, raspunzand unei intrebari despre ministrul Transporturilor, Relu .

Contestatia OmniTrax in privinta CFR Marfa, respinsa de instanta

Tribunalul Bucuresti a dispus anularea cererii companiei americane OmniTrax de suspendare a procedurii de privatizare a companiei CFR Marfa, adjudecata deja de Grup Feroviar Roman GFR) pentru 202 milioane de euro.

Contestatia americanilor la privatizarea CFR Marfa, respinsa

Tribunalul Bucuresti a dispus anularea cererii companiei americane OmniTrax de suspendare a procedurii de privatizare a companiei CFR Marfa, adjudecata de Grup Feroviar Roman GFR), cu drept de reexaminare in 15 zile.

Instanta a respins contestatia OmniTrax privind procedura de privatizare a CFR Marfa

Tribunalul Bucuresti a dispus, astazi, anularea cererii OmniTrax de suspendare a procedurii de privatizare a CFR Marfa, cu drept de reexaminare in 15 zile.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )