Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ponta: banii din listarea Electrica vor ramane companiei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ponta: banii din listarea Electrica vor ramane companiei

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca banii obtinuti din vanzarea actiunilor Electrica, circa jumatate de miliard de euro, vor fi lasati companiei pentru a investi in infrastructura energetica ce conecteaza Romania de Republica Moldova. continuă pe Wall-Street Ro

Veniturile din listarea Electrica, folosite pentru infrastructura energetica Romania-Moldova

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat astazi ca toate resursele financiare ob and tinute din vanzarea ac and tiunilor companiei Electrica societate ce ar putea fi listata pe bursa la sfar and situl acestei luni) vor fi folosite pentru investitii in infrastructura energetica ce conecteaza Romania si Republica Moldova.

incepe road-show-ul pentru listarea Electrica

Road-show-ul pentru listarea Electrica ar urma sa inceapa chiar astazi, ne-au declarat surse apropiate situatiei, care ne-au precizat ca autoritatile se vor intalni cu investitorii in Bucuresti, Londra, Varsovia si Frankfurt.

Departamentul pentru Energie: Listarea Electrica a luat vineri startul

In dimineata zilei de 30 mai 2014, a fost publicat pe pagina oficiala a Bursei de Valori de la Londra, anuntul privind intentia Electrica de a lansa o oferta publica initiala de noi actiuni si de Certificate Globale de Depozit si de a lista actiunile pe Bursa de Valori Bucuresti si Certificatele Globale de Depozit GDR) pe Bursa de Valori din Londra Intention to Float ITF), informeaza Departamentul pentru Energie.

Petro Porosenko anunta ca rebelii prorusi care au doborat un elicopter militar nu vor ramane nepedepsiti

Noul presedinte ales al Ucrainei, Petro Porosenko, a promis de curand ca autoritatile de la Kiev vor pedepsi banditii care au doborat joi un elicopter al armatei ucrainene, in regiunea Slaviansk, provocand moartea a 12 militari, informeaza BBC.

Talibanii eliberati de la Guantanamo vor ramane timp de un an in Qatar

Cei cinci talibani eliberati de la Guantanamo in schimbul unui soldat american care era detinut in Afganistan ar urma sa ramana timp de un an in Qatar, unde au ajuns duminica, a afirmat o sursa din acest.

Anuntul care i-a infuriat pe manifestantii din piata Taksim: Vor fi arestati!

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a amenintat ca manifestantii care vor sa marcheze, sambata, in emblematica piata Taksim din Istanbul un an de la fronda antiguvernamentala care a cuprins Turcia in 2013,.

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )