Libnet.ro
UNICEF

20:30

Veniturile din listarea Electrica, folosite pentru infrastructura energetica Romania-Moldova

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Veniturile din listarea Electrica, folosite pentru infrastructura energetica Romania-Moldova

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat astazi ca toate resursele financiare ob and tinute din vanzarea ac and tiunilor companiei Electrica societate ce ar putea fi listata pe bursa la sfar and situl acestei luni) vor fi folosite pentru investitii in infrastructura energetica ce conecteaza Romania si Republica Moldova. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta: banii din listarea Electrica vor ramane companiei

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca banii obtinuti din vanzarea actiunilor Electrica, circa jumatate de miliard de euro, vor fi lasati companiei pentru a investi in infrastructura energetica ce conecteaza Romania de Republica Moldova.

incepe road-show-ul pentru listarea Electrica

Road-show-ul pentru listarea Electrica ar urma sa inceapa chiar astazi, ne-au declarat surse apropiate situatiei, care ne-au precizat ca autoritatile se vor intalni cu investitorii in Bucuresti, Londra, Varsovia si Frankfurt.

Departamentul pentru Energie: Listarea Electrica a luat vineri startul

In dimineata zilei de 30 mai 2014, a fost publicat pe pagina oficiala a Bursei de Valori de la Londra, anuntul privind intentia Electrica de a lansa o oferta publica initiala de noi actiuni si de Certificate Globale de Depozit si de a lista actiunile pe Bursa de Valori Bucuresti si Certificatele Globale de Depozit GDR) pe Bursa de Valori din Londra Intention to Float ITF), informeaza Departamentul pentru Energie.

Etoo va juca la a patra Cupa Mondiala din cariera. Lotul Camerunului pentru turneul final din Brazilia

Samuel Etoo va fi prezent la a patra Cupa Mondiala din cariera sa, atacantul de 33 de ani aflandu-se printre cei 23 de jucatori care formeaza lotul definitiv al Camerunului pentru turneul final din Brazilia. in.

Perchezitiile din Sibiu si Bucuresti: Un numar de 11 suspecti din cei 21 retinuti pentru trafic de droguri, arestati preventiv

Un numar de 11 suspecti din cei 21 retinuti pentru trafic de droguri in urma descinderilor de la Sibiu si Bucuresti au fost arestati preventiv, in noaptea de vineri spre sambata, alte sase persoane fiind plasate in arest la domiciliu si patru cercetate sub control judiciar.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )