Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ponta: Basescu este in campanie electorala pentru doamna Udrea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta: Basescu este in campanie electorala pentru doamna Udrea

Premierul Victor Ponta sustine ca presedintele Traian Basescu se afla in campanie electorala pentru Elena Udrea, conform Antena3. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta: Basescu se afla in campanie electorala pentru Elena Udrea

Premierul Victor Ponta sustine ca presedintele Traian Basescu se afla in campanie electorala pentru Elena Udrea. Basescu este in campanie electorala pentru doamna Udrea, pentru ceilalti din jurul sau.

Ponta: Dupa regimul comunist, regimul Basescu este cel care a facut cel mai mult rau Romaniei in ultima suta de ani

Premierul Victor Ponta a fost invitatul special al emisiunii Subiectiv cu Razvan Dumitrescu. Acesta a vorbit despre guvernarea USL si despre relatia cu Traian Basescu. Potrivit lui Victor Ponta, dupa.

Ponta: Basescu va face rau in continuare. Ne saboteaza cat poate

In ultimile saptamani au fost semne clare ca relatia Basescu - Ponta este una foarte tensionata. Cate saptamani mai ocupa Basescu fotoliul de la Cotroceni? Jurnalistul Razvan Dumitrescu a calculat.

Ponta: Basescu a avut NESIMTIREA sa-l sune pe Bradisteanu.

Premierul Ponta a catalogat, vineri, drept revoltator faptul ca presedintele Basescu a avut nesimtirea ca, dupa ce i-a facut dosar penal, sa-l sune pe medicul Bradisteanu si sa-l roage sa mearga in Turcia sa-l consulte pe Florin Cioaba, relateaza Mediafax. Ponta a spus intr-o conferinta de presa la Suceava ca statul roman intervine in cazul unui cetatean roman aflat intr-o situatie cu totul speciala in afara tarii. Citeste si Ce spune Corlatean despre Basescu, Cioaba si Bradisteanu Daca .

PDL isi face calcule pentru prezidentiale: Udrea testeaza in aceste zile electoratul

PDL isi face calcule pentru prezidentiale, iar tot mai multe voci incurajeaza ideea candidaturii unei femei la functia de sef de stat. Elena Udrea se vrea PRESEDINTE: Voi candida la Presedintie numai daca va.

Chitoiu despre cazul Silaghi: Este o lovitura pentru PNL

Cererea de incepere a urmaririi penale impotriva liberalului Ovidiu Silaghi este o lovitura pentru PNL, a apreciat Daniel Chitoiu. Este o lovitura pentru PNL, a declarat Daniel Chitoiu, luni, intr-o.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )